Online opvallen

Bij TintTotaal in Amsterdam hebben wij ook specialisten in webdesign. Hierbij houden we rekening met het design, de gebruiksvriendelijkheid en natuurlijk de responsiveness van de website.

image

image

image

Voor desktop, tablet en smartphone

Bij webdesign gaat het in eerste instantie om de look-en-feel die bezoekers meteen ervaren op de homepage van een site. Natuurlijk houden wij daarbij rekening met de huisstijl van een bedrijf. Online is een andere ervaring dan offline en een goede webdesigner weet precies waar die verschillen liggen en hoe het beste te zorgen dat bezoekers zich meteen thuisvoelen. En het belangrijkste tegenwoordig is wel dat een site responsive is. Dat hij even goed werkt op desktop, tablet en smartphone.

Webdesign volgens het ‘Don’t make me think’ principe

Gebruiksvriendelijkheid is immers het criterium om een website te beoordelen. Zodra een gebruiker ook maar een seconde moet nadenken als hij op een site zit, heb je als webdesigner iets fout gedaan. Het risico dat de potentiële klant je site verlaat is dan namelijk levensgroot. En dat risico willen we niet lopen! Onze webdesigners weten precies hoe je een website overzichtelijk en duidelijk kunt houden.

Van customized WordPress thema tot custom made website

Wij ontwikkellen websites op verschillende platforms. WordPress is natuurlijk niet voor niets het meest populaire platvorm voor websites. Dat komt omdat je binnen het raamwerk daarvan makkelijk dingen kunt aanpassen naar wens, altijd pagina’s kunt toevoegen om de site uit te breiden en eindeloos veel plug-ins kunt toevoegen voor extra functies om bijvoorbeeld de site meertalig te maken. Plus na oplevering van de website kan de klant zelf via de back end gemakkelijk teksten, foto’s of filmpjes aanpassen en/of toevoegen of zelfs een blog bij gaan houden! Na oplevering kunnen wij ook uitleg geven over het gebruik van de back end. Maar geheel custom made websites behoren ook tot de mogelijkheden.

Wat doet een webdesigner precies?

Webdesign is het vormgeven van alle aspecten van een website. Op internet zijn veel meer dingen mogelijk dan in ouderwets drukwerk; duidelijke voorbeelden hiervan zijn bewegende elementen, interactiemogelijkheden, audio en video.
Voor de navigatie op een pagina is de structuur van een website van belang. Een reclamebrochure bevat vaak losse stukken tekst met plaatjes ertussen, maar websites zijn meestal veel complexer. Doorgaans is het de bedoeling dat de bezoeker van een website informatie snel en gemakkelijk kan vinden en zich goed kan oriënteren in de website. Daarom zal de structuur logisch in elkaar moeten zitten. Een manier om oriëntatie in een hiërarchische website te bieden is broodkruimelnavigatie, waarbij het door de gebruiker gekozen pad in de boomstructuur van de website op elke pagina is aangegeven.

Het stopt niet bij webdesign

Naast webdesign verzorgt TintTotaal alles op het gebied van autobestickering, bedrijfsreclame, auto styling, raamfolie, print en digitale reclame. TintTotaal is een Si’bon erkend signbedrijf.

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact op of vul het formulier hieronder in:

Aanvraagformulier    VRAAG EEN vrijblijvende OFFERTE AAN

    • Contactinformatie
    • Voertuig specificaties


    • Toelichting