Home / Project / Full Colour Car Wrap En One Way Vision Sigma Zorg

Full colour car wrap en one way vision Sigma Zorg

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Hoog kwaliteit materiaal
Vakkundige afwerking
15+ jaar ervaring

Voor Sigma Zorg wrapte Tinttotaal 3 Seats eerst helemaal wit en beletterde ze daarna full colour. Leuk detail is het dak met de beeldmerken. Voor de achterramen gebrukten wij een full colour print op one way vision folie, een geperforeerde glanzende printmedia met een zwarte achterkant bestaande uit 30% perforaties van 1,5mm doorsnede die geschikt is voor buitengebruik op vlakke, transparante oppervlakken. Deze folie maakt het mogelijk om aan de voorzijde de print te zien, terwijl vanaf de achterzijde doorzicht behouden blijft.

Wat hebben we uitgevoerd uitgevoerd

Michiel van Tinttotaal

Jouw hulpmiddel op het gebied van visuele communicatie

TintTotaal is een Visueel Print & Montagebedrijf met specialistische kennis. Perfectie is onze standaard. Wij garanderen 100% het best haalbare resultaat tegen eerlijke prijzen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame materialen.

Interesse in een van onze oplossingen? Vraag vooral een vrijblijvende offerte aan en je hoort diezelfde week nog van ons. Praten over een samenwerking? Alles begint bij een kop koffie! Onze vakmensen denken graag met je mee!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl