Home / Project / Das Automotive Gevelsigning

DAS Automotive Gevelsigning

DAS Automotive

DAS Automotive maakt deel uit van DAS groep, één van de zusterbedrijven DAS Privéchauffeurs, is gespecialiseerd in het verlenen van chauffeursdiensten. Nadat binnen de klantenkring van DAS privéchauffeurs grote interesse ontstond in het laten importeren van jong gebruikte auto’s uit Duitsland, besloten zij om deze dienst in een apart bedrijf onder te brengen. Sindsdien is het bedrijf enorm snel gegroeid. Volgens Het Financieele Dagblad behoort Das Automotive Services B.V. tot de drie snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Dienstverlening

De kracht van hun onafhankelijke dienstverlening is te danken aan hun jarenlange ervaring. Zij hebben inmiddels al honderden auto’s ingevoerd en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten hierdoor precies waar de valkuilen en mogelijkheden liggen. De meeste particulieren betalen te veel rest-BPM bij het invoeren van een auto. DAS Automotive verdiept zich goed in de huidige en altijd veranderende regelgeving en kan hierdoor fors besparen op de af te dragen BPM bij het importeren van een auto.

Kortom een betrouwbare professionele organisatie met ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van auto import uit Duitsland.

Gevelsigning DAS Automotive

Wij hebben de vestiging in Zaandam voorzien van gevelsigning, met gebruik van blauwe acrylaat freesletters gemonteerd tegen de wand middels een montagekit. De afmeting van de letters zijn 6meter in de lengte, 87cm hoog en een dikte van 1cm. Ook de balie is voorzien van dezelfde acrylaat freesletters in een kleiner formaat. Dit geldt ook voor de receptie waar we polymeer belettering hebben geplaatst.

Ook hebben wij hun gevel voorzien van een slimline aluminium lichtkoof met LED-strips en een 45 graden profiel. Montage is middels muurstenen gedaan. De lichtkoof geeft niet alleen in de avonden een mooie vertoning maar ook overdag is het zichtbaar met behulp van sterke LED-strips.

Diverse montages DAS Automotive

Ook zijn er twee vlaggenmasten van elk 7 meter hoog geplaatst voor de ingang. De baniervlaggen zijn digitaal bedrukt met een mee roterende vlag. Ook hebben we aan de zijkant en voorzijde van het pand spandoeken geplaatst. De spandoek aan de zijkant is 2700x150cm en aan de voorzijde 540x150cm bestaande uit een speling van 30cm tussen de ringen.

De entree hebben wij voorzien van een RVS dibond bewegwijzering inclusief belettering. Montage direct tegen de wand middels montagekit. Ook de toiletten zijn voorzien van forex bordjes. Verder zijn er 18 bestickerde parkeerbordjes geplaatst op de biggenruggen bij de parkeerplekken.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl