Home / Raamfolie / Decoratiefolie

Decoratiefolie

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Kleur folie laat ramen opvallen en brengt sfeer

Als het licht dat binnenvalt gekleurd is, geeft dat een heel ander beeld. Decoratiefolie tegen de ramen doet hetzelfde. Kleuren doen een ruimte soms erg goed. De sfeer verandert en een aanvankelijk koude ruimte kan ineens heel warm aandoen. TintTotaal heeft een ervaren design-team, levert kleurfolies en brengt ze desgewenst ook aan op de ramen.

De juiste kleurfolie voor elk doeleinde

Stel je een reisbureau voor. Het zou mooi zijn als klanten in de juiste sfeer gebracht worden met kleurfolie. Gele folie tegen de ramen zorgt ervoor dat het heel zonnig lijkt. Dat brengt klanten in de juiste stemming om een reis te boeken. Met een andere kleur roep je weer een ander gevoel op en daar kun je op inspelen. Kleurfolie brengt elke sfeer binnen waar je naar op zoek bent. Speel met het licht, de folie op een glazen wand of raam zal, afhankelijk van het lichtinval en de kijkhoek, een kleurverandering ondergaan.

Dechroic folie

Speel met het licht, met dechroic folie. Plak de folie tegen een glazen wand of raam en afhankelijk van het lichtinval en de kijkhoek, zal de folie een kleurverandering ondergaan. De folie creëert prachtige reflecties met een spectaculair kleurenspectrum. Een groot pluspunt van de raamfolie is dat deze raamfolie zowel binnen als buiten gemonteerd kan worden.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Design op maat

Een volvlak semi-transparante kleurfolie is zeer effectief voor een dramatisch effect. Maar de folie kan ook in combinatie met een uitsnede of print omgetoverd worden tot een opvallende manier van reclame op de ruiten. Door een logo uit te snijden uit de folie bijvoorbeeld, wat een fraai schaduweffect geeft. Of een print met afbeelding om de ramen nog meer uitstraling te geven. De designers in onze studio maken graag een mooi ontwerp en een impressie vooraf zodat je alvast een beeld hebt van het eindresultaat.

Vakkundige montage

Een logootje gesneden uit folie is voor de handige doe-het-zelver makkelijk aan te brengen. Maar volvlak folies en zeker de semi-transparante versies zijn moeilijk zelf zonder zichtbare stofdeeltjes, luchtbelletjes of krassen aan te brengen. Onze vakkundige monteurs beschikken over de juiste technieken en gereedschap om het eindresultaat te laten uitblinken.

De voordelen van decoratiefolie op een rijtje:

Waarom kiezen voor onze decoratiefolie?
Check
Kleur folie en decoratiefolie is een ideale keuze is voor doe-het-zelf-projecten. Het kan worden aangebracht zonder gereedschap.
Check
Het is duurzaam en bestand tegen krassen, vlekken en vocht. Dit maakt kleurfolie een uitstekende keuze voor gebruik in drukke huishoudens of commerciële ruimtes.
Check
Decoratiefolie kan gemakkelijk worden verwijderd zonder dat er beschadigingen achterblijven
Check
Decoratiefolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen zoals muren en meubels
Check
Decoratiefolie is een betaalbaar alternatief voor het vervangen van meubels of het renoveren van een ruimte. Het kan de uitstraling van een ruimte veranderen
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie decoratiefolie

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl