Home / Voertuig / Autobelettering

Auto reclame stickers

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Yeply matzwarte ID Buzz

Reclame stickers voor auto en bus

Écht opvallen met jouw bedrijfsauto? Dan zijn reclame stickers de perfecte oplossing. Bedrijfsvoertuigen zitten voortdurend op de weg tussen allerlei potentiële klanten en zijn zeer geschikt voor reclameboodschappen. Een standaard wit bedrijfsvoertuig is dan natuurlijk zonde. Door het voertuig te voorzien van autobelettering in de vorm van bestickering valt het bedrijf op. Het levert vaak nieuwe klanten op en die zijn er nooit genoeg. TintTotaal verzorgt voertuigreclame voor alle soorten bedrijfsauto’s en wagenparken. Hier op onze website vind je voldoende inspiratie, maar je mag natuurlijk ook langskomen bij onze vestiging in Amsterdam. Met meer dan 10 jaar ervaring in voertuigbelettering kunnen wij stellig zeggen dat auto beletteren keer op keer tot meer acquisitie, aankopen en klanten leidt.

Bedrijfswagen of bus bestickeren

Eigenlijk is elk voertuig dat op plaatsen komt waar mensen komen, geschikt voor reclame. Voertuigen van reclame voorzien kan op verschillende manieren. Alleen de bedrijfsnaam, een subtiel logo of een zogenaamde auto wrap waarbij letterlijk elke vierkante centimeter ingepakt wordt. Een bedrijfswagen bestickeren is een commerciële keuze. Het zorgt altijd voor meer bekendheid. Een bus bestickeren? Of gebruik maken van letter stickers, of reclame auto stickers? Wat je wensen ook zijn, TintTotaal helpt je verder. Met iedere oplossing wordt jouw voertuig beletterd in de bedrijfskleuren van jouw onderneming, met kleurrijke afbeeldingen of volledige voertuig belettering wraps om jouw boodschap aan iedere kant van het voertuig te tonen voor maximale zichtbaarheid.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Auto reclame stickers

Ook auto’s bestickeren we voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotieobject gebruikt worden voor een tijdelijke actie! Dan gebruiken wij een folie die een minder sterk hechtende lijmlaag heeft en er dus makkelijker vanaf gehaald kan worden als de promotie-actie afgelopen is. Promotionele bestickering is niet alleen mogelijk voor enkele bedrijfswagens, maar ook voor volledige wagenparken.

Auto bestickeren Amsterdam

Laat je een auto, een vrachtwagen of een bus bestickeren in omgeving Amsterdam, dan is de kans vrij groot dat je bij TintTotaal uitkomt. We zijn voor veel bedrijven in de regio de vaste partner op het gebied van auto bestickering en reclameboodschappen. Naast het ontwerp en de productie van de belettering, brengen we de reclame-uitingen ook in onze eigen werkplaats aan op de voertuigen. Maar ook als er al een ontwerp is verzorgen wij graag de montage, eventueel zelfs op locatie. In onze design studio zitten ervaren ontwerpers die aan de hand van een logo of huisstijl de belettering kunnen omtoveren tot een echte eye-catcher op de weg.

Bestickeren vrachtwagen

Groots uitpakken en echt opvallen op de snelweg? Ook vrachtwagens voorzien wij regelmatig van bestickering. Zeker weten dat je echt de aandacht pakt van mensen? Zet een vrachtwagen in en de naam van jouw bedrijf wordt bekend in heel Nederland! Onze getrainde ontwerpers zetten alles op alles om jouw vrachtwagen van de juiste bestickering te voorzien.

De voordelen van reclame stickers voor auto’s op een rijtje:

Waarom kiezen voor reclamestickers op jouw auto?

Check
Meer naamsbekendheid
Check
Mobiele reclame zonder verborgen kosten
Check
Kostenbesparend en een eenmalige uitgave
Check
Een serieus en professioneel bedrijfsimago
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie autoreclame

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl