Home / Project / Full Body Wrap Bestelbus The Oh Collective

Full body wrap bestelbus The Oh Collective

TintTotaal heeft voor het door vrouwen opgerichte bedrijf  The Oh Collective een witte bestelwagen voorzien van een full body wrap. Wederom een perfect voorbeeld van hoe je kunt opvallen op de Nederlandse wegen. Diverse (potentiële) klanten zullen op een positieve manier naar dit opvallende voertuig staren wanneer deze voorbij rijdt en dat vinden ze bij The Oh Collective helemaal niet erg!

In totaal moest er ongeveer 28m2 gewrapt worden op deze Renault Trafic en samen met de klant hebben we gekozen voor 1-kleur wrapfolie (Oracal 970RA 049 king blue) en een full color bestickering (Avery serie). Het materiaal bestond uit zelfklevend gegoten wrap vinyl en zelfklevend polymeer vinyl met beschermend mat laminaat.

Wij bieden een verscheidenheid aan voertuigbelettering en andere auto reclame-oplossingen. Met elke oplossing wordt jouw voertuig bestickerd in jouw bedrijfskleuren, met kleurrijke graphics of full body wraps om jouw boodschap aan elke kant van het voertuig weer te geven voor maximale zichtbaarheid. Voor voertuig wraps gebruiken we meestal de merken 3M en Oracal. Deze merken zijn ideaal voor voertuig wraps.

Autobelettering is niet zomaar een sticker plakken. Er zijn tal van oplossingen op maat en wij helpen jou graag bij het kiezen van de beste oplossing. Met onze ervaring in het bestickeren van voertuigen kunnen wij jou helpen bij het vinden van een totaaloplossing voor al uw voertuig- en grafische wensen. De eigenaren van The Oh Collective waren super tevreden met de full body wrap en wij natuurlijk ook!

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd. Omdat het gehele proces binnenshuis plaatsvindt, kunnen we de beste prijs/kwaliteit garanderen.

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl