Home / Gebouw En Terrein / Gevelletters

Freesletters en gevel letters

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

3D letters en reclame letters

3D freesletters of gevelletters geven een chique uitstraling dan een plat reclamebord. Bovendien kan zo ook bijvoorbeeld een mooi afgewerkte achtergrond maximaal zichtbaar blijven. We leveren gefreesde en gelaserde letters in diverse materialen, diktes en kleuren.

Maatwerk freesletters

Montage kan direct tegen de gevel, op afstandhouders of voorgemonteerd op een frame, (afhankelijk van de ondergrond). Maar freesletters kunnen bijvoorbeeld ook rechtstreeks op een raam gelijmd worden. De 3D letters worden vaak buiten toegepast op een gevel, maar ook op een binnenwand kan het heel fraai zijn. Denk aan een gaaf 3D logo of een slogan!

Gevel letters en materialen

Onze letters zijn leverbaar in verschillende materialen. Een type materiaal dat we hiervoor regelmatig gebruiken is Acrylox. Dit is een lichtdichte en kleurechte acrylaat plaat in diverse RAL-kleuren. Daarnaast gebruiken we het lichtdoorlatende Acrylox translucent. Tegenwoordig zijn freesletters erg populair en wordt het vaak toegepast als gevelreclame. Wij bij TintTotaal raden het dan ook aan bij bedrijven die willen opvallen, met name als het in combinatie is met raambelettering.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Letters laten maken

Frezen is een verspanende bewerking waarbij met gebruik van een roterend gereedschap, de frees, materiaal wordt uitgesneden. Frezen wordt gedaan op een freesmachine, die computergestuurd is waardoor heel precieze en complexe vormen gefreesd kunnen worden. Dus niet alleen standaard letters maar ook echt in vorm van een logo met beeldmerk. Vaak worden delen van de toplaag voorzien van bestickering, bijvoorbeeld als er een element in het logo zit dat full colour uitgevoerd moet worden omdat het multicolor is of als er een verloop in kleur in is verwerkt.

Letters voor buiten

Heb je een goed idee voor freesletters? Onze ervaren studio maakt er graag een gaaf ontwerp van en een niet van echt te onderscheiden impressie van hoe het eindresultaat zal zijn. Als het ontwerp gefinaliseerd is, kunnen we de letters snel produceren. Doorgaans is dit binnen 5-7 werkdagen. Ons team monteert de letters graag op de gevel of binnenwand. Maar uiteraard zijn er meer opties. Bijvoorbeeld freesletters op plexiglas. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

De voordelen van freesletters en reclame letters op een rijtje:

Waarom kiezen voor gevelreclame?
Check
Een chique uitstraling
Check
Rechtstreeks op het raam te plakken
Check
Beschikbaar in verschillende materialen
Check
Perfect te combineren met raambelettering
Check
Persoonlijk design en maatwerk
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie
voor freesletters en reclame letters

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl