Home / Project / Sanks Sushi Binnen Buitenreclame

Sanks Sushi – Binnen & buitenreclame

Voor sushi specialist, Sanks Sushi in Amsterdam, heeft TintTotaal de binnen en buitenreclame tot in de puntjes verzorgd. Zelfs het ontwerp van het logo is in de studio van TintTotaal tot stand gekomen. Het prachtige idee is ontstaan vanuit nul.

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Hoog kwaliteit materiaal
Vakkundige afwerking
15+ jaar ervaring

De letters op de voorgevel is lichtreclame met profiel 6 ronde lichtbalken en het ronde logo van Sanks Sushi. Hierdoor zullen de lichtbakreclame letters en bord erg opvallen als het donker is. Verder is er op de gevel ook een Full colour bestickering toegepast. Op deze raambestickering is levensgrote afbeelding van Sushi te zien. Daarnaast is de binnenkant van het restaurant van Sanks Sushi voorzien van een volledige transformatie. Zo zijn er nieuwe schermen opgehangen met de menukaarten, schermen met acrylaat lijsten en nog veel meer. Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd. Wij kunnen het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering, binnenshuis uitvoeren. Mede daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat hebben we uitgevoerd uitgevoerd

Michiel van Tinttotaal

Jouw hulpmiddel op het gebied van visuele communicatie

TintTotaal is een Visueel Print & Montagebedrijf met specialistische kennis. Perfectie is onze standaard. Wij garanderen 100% het best haalbare resultaat tegen eerlijke prijzen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame materialen.

Interesse in een van onze oplossingen? Vraag vooral een vrijblijvende offerte aan en je hoort diezelfde week nog van ons. Praten over een samenwerking? Alles begint bij een kop koffie! Onze vakmensen denken graag met je mee!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl