Home / Project / Full Colour Reflecterende Carwrap Illuminite Wrap

Full colour reflecterende carwrap IllumiNITE Wrap

Dit is een fantastisch nieuw product in ons assortiment, wij zijn er zo enthousiast over! Deze nieuwe reflecterende carwrap IllumiNITE Wrap folie van Arlon is een printmedia, dus full colour ontwerpen kunnen erop geprint worden. De lichte delen reflecteren het meest en de donkere delen reflecteren minder, waardoor je ook heel leuk met het design kunt spelen zoals onze studio ook heeft gedaan met deze Mercedes Vito die we hebben gewrapped voor Stichting Dutch SoccerskillZ Academy / Coerver Coaching. Als extra hebben we de lampen gesmoked en de voorruit geblindeerd met de zeer spannende Ultra Chameleon folie. De full colour reflecterende wrap is ook voorzien van een beschermend laminaat, in dit geval de Arlon 3220 clear gloss laminaat.

Zo valt je autoreclame ook in het donker op!

Door te spelen met de donkerte van kleuren in de print op deze reflecterende cast folie kun je hele gave effecten bereiken die bijna 3D opvallen ’s avonds, zoals bij dit ontwerp de witte logo’s, het gras en het effect bij de voetbal omdat die kleuren licht zijn en de rest van de print donker, en het knalt er extra uit op deze zwarte bestelbus.

Van reflecterende belettering naar reflecterende wrap

Reflecterende belettering kenden we al, dit wordt contour gesneden uit een hele stugge, dikke folie die je ook vaak ziet als contourmarkering op vrachtwagens zodat je de omtrek goed kunt zien in het donker. Nooit eerder was er een reflecterende folie die dun en soepen genoeg is om een hele auto mee in te pakken ofwel te wrappen; dat gaat natuurlijk niet met een stugge, dikke folie. Arlon ontwikkelde met de IllumiNITE Wrap een uniek product wat we de komende tijd zeker vaker gaan inzetten!

Wil je meer informatie over deze reflecterende carwrap IllumiNITE folie of wil je ook een gaaf design laten maken door onze studio? Neem dan gerust contact op.

reflecterende carwrap IllumiNITE

reflecterende carwrap IllumiNITE

reflecterende carwrap IllumiNITE

reflecterende carwrap IllumiNITE

reflecterende carwrap folie

reflecterende carwrap IllumiNITE

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl