Home / Project / Auto Wrap Verwijderen

Auto Wrap verwijderen

Het verwijderen van de wrap vergt ook de nodige techniek. Zo moet de juiste temperatuur aanwezig zijn, want in een koude ruimte scheurt de folie in kleine stukjes en neemt het proces al snel vele uren extra in beslag. Onze vakmensen maken ook altijd gebruik van een heetluchtblazer om de folie op bepaalde plaatsen naar 50-60 graden Celsius te brengen. Dit werkt erg efficiënt, aangezien deze warmte ervoor zorgt dat de lijmlaag terug loskomt en tegelijkertijd wordt de folie meer flexibel.

Verzorging van de auto

Tevens wordt na het verwijderen van de folie de hele auto nog eens nagelopen en nagepoetst met de ontvetter. Vervolgens ook met een lijmverwijderaar mocht er op sommige plekken nog lijmresten overblijven van de folie, wat eigenlijk amper voorkomt doordat wij de juiste techniek toepassen.

Wij hebben hier een voorbeeld van een Porsche Cayenne, met een 2 jaar oude wrap van Avery. Je ziet op deze wrap ook enorme opvallende vlekken die ontstaan zijn door een fabrieksfout destijds van Avery wat zij ook inmiddels aan al hun klanten hebben vergoed.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl