Home / Project / Opvallende Freeslogos Voor Chica Bebo

Opvallende freeslogo’s voor Chica Bebo

Voor kledingwinkel Chica Bebo in Zaandam heeft TintTotaal niet een maar twee freeslogo’s op maat laten produceren en gemonteerd op de binnenwand én op de voorgevel. Op beide freeslogo’s is het logo van het bedrijf gezien en door de goud-zwarte kleurcombinatie vallen ze nu ontzettend op. 

Wat is een freeslogo en waarom zou ik daarvoor moeten kiezen?

Freeslogo’s zijn 3D gevelletters die een chiquere uitstraling geven dan een vlak reclamebord. Het is een veel voorkomende vorm van gevelreclame en wordt vaak in combinatie met raambelettering gedaan. Deze combinatie zorgt voor een maximale zichtbaarheid en de bedrijfsnaam of logo ziet er strak uit op de gevel van het pand.

TintTotaal levert gefreesde en gelaserde letters in diverse materialen, diktes en kleuren. Het materiaal dat wij hiervoor graag gebruiken is acrylox. Dit is lichtdichte en kleurechte acrylaatplaat in diverse RAL-kleuren. Ook maken wij gebruik van doorschijnend acrylox. Andere opties zijn aluminium, geschuimd PVC, dibond en roestvrijstalen freesletters. Montage is mogelijk direct op de gevel, op afstandhouders of voorgemonteerd op een frame (afhankelijk van de ondergrond). Daarnaast kunnen freesletters ook direct op bijvoorbeeld een raam worden gelijmd. De 3D letters worden vaak buiten op een gevel gebruikt, maar het kan ook heel mooi zijn op een binnenmuur, zie het resultaat bij Chica Bebo. Denk aan een gewaagd 3D logo of een unieke slogan!

Unieke en betaalbare gevelreclame

TintTotaal vindt dat de uitstraling van de gevel naadloos moet aansluiten bij het pand en de huisstijl van het bedrijf. Daarom maken wij gevelreclame en gevelbelettering die stuk voor stuk uniek zijn. Wij zijn in staat om de totale signing van elk pand te realiseren wat er ook bestaat. Van een wapperende vlag tot 3D (verlichte) letters op de gevel. Om tot een op maat gemaakte signing te komen inventariseren wij de wensen en eisen van de klant. Uiteraard rekening houdend met het beschikbare budget.

Wanneer wij  de huisstijl van het bedrijf ontvangen, visualiseren we vooraf de gevelreclame van het pand. Vervolgens zoeken we voor elk onderdeel het beste gezichtspunt. Op basis hiervan en de bevindingen van de metingen maken wij een passende offerte voor het gehele project.

Waarom je voor TintTotaal moet kiezen.

Bij TintTotaal doen we verder alles op het gebied van sign, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam en een in-house studio, daarom leveren wij projecten snel en gedetailleerd. Omdat het gehele proces binnenshuis plaatsvindt, kunnen wij de beste prijs/kwaliteit garanderen.

Geïnteresseerd in één onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl