Home / Event En Promotie / Led Frames

LED Frames

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

LED reclame borden

Echt opvallen met je merk of product doe je met LED frames. Het is een makkelijke manier voor bedrijven en organisaties om iets over te brengen. Een LED frame is innovatief en biedt meerdere mogelijkheden voor visuele presentaties. Wil je als bedrijf je merk versterken, binnen of naar buiten? Dan is een LED frame ideaal.

Een LED bord maken

Een LED frame werkt als een soort beeldscherm. Met licht, kleuren, afbeeldingen en tekeningen is het mogelijk om elk soort ontwerp op een frame te tonen. Een bedrijfslogo op een frame tentoonstellen? Of een foto van een marketingcampagne? Het kan allemaal.

Bedrijfsbord buiten

Ook is een frame te gebruiken om informatie te verstrekken. Denk maar eens aan de grote schermen op Schiphol. Vertrektijden, wijzigingen, weersinformatie: op het vliegveld barst het van de LED frames. Voor reizigers is de informatie of de frames informatief. Ook binnen jouw bedrijf kan een frame goed worden ingezet!
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Reclame borden voor buiten

LED frames zijn schermen die aan te passen zijn. Dit maakt een LED frame een duurzame investering. Als bedrijf kan je berichten, afbeeldingen en foto’s op de frames makkelijk aanpassen. Dit betekent dat je op elk moment op de behoeften van klanten, bezoekers of consumenten kunt inspelen. Dit maakt LED frames ideaal voor commerciële bedrijven.

Reclame bord langs de weg

Daarnaast zijn LED frames fijn om naar te kijken. Een frame trekt de aandacht van mensen. We vinden het nou eenmaal leuk om creatieve ontwerpen in ons op te nemen. Hierdoor is een LED frame goed voor de klant- en merkbeleving. Een LED frame geeft jouw bedrijf een professionele en moderne uitstraling.

Reclamebord bestellen

Heb je een leuk idee voor een LED frame? Of hoor je graag hoe wij LED frames ontwerpen voor jouw organisatie? We horen bij TintTotaal graag van je.

De voordelen van een LED reclamebord:

Waarom kiezen voor een LED reclamebord?
Check
Visuele presentatie voor een optimale klantbeleving
Check
Promoot nieuwe acties, producten en campagnes
Check
Ideaal voor winkelcentra, beurzen en evenementen
Check
Geschikt voor digitale signalisatie en navigatie
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie
LED reclamebord 

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl