Home / Project / Klaar Met 2020

Klaar met 2020!

2020 was voor iedereen een bewogen jaar in verband met COVID-19, maar nu het er bijna opzit willen we toch op de positieve gebeurtenissen van dat jaar terugkijken en ook een kleine voorproef geven hoe 2021 er voor ons uit gaat zien. We waren eind vorig jaar al begonnen aan de verbouwing van ons pand. Hier zijn we in 2020 flink mee verder gegaan en daardoor hebben we nu ook nóg fijnere werkplekken voor iedereen, van sales tot de ontwerpstudio en van productie & voorbereiding tot aan de montage in onze werkplaats.

We zijn klaar met 2020 maar ook klaar voor 2021!

Rust in het interieur

Het interieur in ons hele pand heeft een flinke make-over gehad: we hebben rustigere kleuren en ook veel planten hierin terug laten komen. Hierdoor hebben we meer rust in de workflow gebracht omdat het overzicht ook verbeterd is door o.a. open ruimtes, ramen en verlichting.

We hebben in de werkplaats ook een gloednieuwe vloer en honingraatverlichting gerealiseerd ,zodat onze monteurs geen detail kunnen missen en ook niet onbelangrijk: zodat de foto’s van het eindresultaat zo goed mogelijk tot hun recht komen. Volg ons op Instagram om foto’s te bekijken van onze projecten!

In 2021 gaan we voornamelijk verder met de buitengevel en komt er uitbreiding in 2021, wat dat precies inhoud, houden we nog even geheim…

Investeren ondanks onzekere tijden

Door de pandemie is er voor velen de situatie veranderd en is het een spannend jaar geweest.

Omdat wij zelf ook ondernemers in hart en nieren zijn begrijpen we dat als geen ander, daarom hebben we bijvoorbeeld nog steeds gratis corona preventie stickers beschikbaar gesteld en ook een webshop geïntegreerd voor corona preventie artikelen. Zoals we al eerder schreven gingen veel ondernemers tóch creatief om met de middelen die ze hadden of gebruikten ze de tijd om vernieuwingen in het bedrijf te realiseren. Zo hebben wij afgelopen jaar ook (iets te?) veel geïnvesteerd in onze eigen onderneming.

Innovatie

Waar wij altijd ook graag in investeren is innovatie, zo blijven we altijd de nieuwste ontwikkelingen volgen op het gebied van bijvoorbeeld geavanceerde printers, printmedia, folie en montagegereedschap. Nu onze printers en plotters een mooie eigen ‘brug’ hebben gekregen, is ook daar ruimte voor uitbreiding gecreëerd. In het nieuwe jaar verwachten wij een gloednieuwe printer waarmee we nog helderdere kleuren kunnen printen. Deze moderne printer zorgt er  namelijk voor dat er 2 extra kleuren inkt benut kunnen worden.

Vergroening

Bij TintTotaal zetten wij ons -naast onze fleurige groene planten- ook in voor duurzaamheid! Daarom hebben we in 2020 alle verlichting vervangen door LED-verlichting en gebruiken we steeds meer printmedia die milieuvriendelijk afbreekbaar zijn. Onze printers draaien sinds jaar en dag al op enkel eco solvent inkten. Ook de middelen die we gebruiken om voertuigen te reinigen en vetvrij te maken proberen we zo groen mogelijk in te kopen.

Een website is nooit af

Aan onze website zijn we altijd druk bezig met vernieuwen en verbeteren, een website is immers nooit af. Maar wist je dat we ook diverse andere websites hebben? Dit jaar hebben we bijvoorbeeld de webshop Raamfolietotaal.nl opgericht voor mensen die alleen raamfolie nodig hebben maar dit zelf kunnen monteren.

In het nieuwe jaar verschijnen er meerdere websites & webshops voor o.a. sign en wrap artikelen!

We wensen iedereen ? fijne feestdagen ? in kleine kring en een ? gezond 2021 ?Laten we hopen dat alle ondernemers snel weer hun werkzaamheden kunnen hervatten!

Wil je met ons sparren over nieuwe ideeën voor je bedrijf in 2021? Neem gerust contact met ons op.
Hou er rekening mee dat wij van vrijdag 25 december tot en met vrijdag 1 januari 2021 gesloten zijn, 4 januari 2021 zijn we je graag weer van dienst!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl