Home / Interieur / Freesletters

Freesletters

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Gevelreclame letters

Gevelletters en 3D freesletters geven een mooiere uitstraling aan jouw pand in vergelijking met een plat reclamebord. Bij TintTotaal leveren we gefreesde en gelaserde letters in diverse materialen, diktes en kleuren.

RVS letters

Onze freesletters zijn veelal van rvs-materiaal. Dit is wel zo handig als de letters aan de buitenkant van het pand zitten. Montage van freesletters kan direct tegen de gevel, op afstandhouders of voorgemonteerd op een frame, (afhankelijk van de ondergrond).

Letters voor buiten

Freesletters kunnen ook rechtstreeks op een raam gelijmd worden. De 3D letters worden vaak buiten toegepast op een gevel, maar ook op een binnenwand kan het heel fraai zijn, denk aan een gaaf 3D logo of een slogan!

Tegenwoordig zijn freesletters erg populair en wordt het vaak toegepast als gevelreclame. Wij bij TintTotaal raden het dan ook aan, met name als het in combinatie is met raambelettering.

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Freeslogo

Frezen is een verspanende bewerking waarbij met gebruik van een roterend gereedschap, de frees, materiaal wordt uitgesneden. Frezen wordt gedaan op een freesmachine, die computergestuurd is waardoor heel precieze en complexe vormen gefreesd kunnen worden. Dus niet alleen standaard letters maar ook echt in vorm van een logo met beeldmerk. Vaak worden delen van de toplaag voorzien van bestickering, bijvoorbeeld als er een element in het logo zit dat full colour uitgevoerd moet worden omdat het multicolor is of als er een verloop in kleur in is verwerkt.

Letters laten maken

Heb je een goed idee voor freesletters? Onze ervaren studio maakt er graag een gaaf ontwerp van en een niet van echt te onderscheiden impressie van hoe het eindresultaat zal zijn. Als het ontwerp gefinaliseerd is, kunnen we de letters snel produceren. Doorgaans binnen 5-7 werkdagen. Onze vakkundige monteurs monteren de letters graag op de gevel of binnenwand. Maar uiteraard zijn er meer opties. Bijvoorbeeld freesletters op plexiglas. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

De voordelen van freesletters op een rijtje:

Waarom kiezen voor freesletters?
Check
Groot en opvallend voor potentiële klanten
Check
Een hoogwaardige en professionele uitstraling
Check
Beschikbaar in verschillende maten, vormen en kleuren
Check
Makkelijk aan te brengen
Check
Visueel aantrekkelijk
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie voor freesletters

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl