Home / Interieur / Akoestische Frame

Akoestische frame

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Akoestische Frames als oplossing voor open ruimtes

Een open werkruimte heeft veel voordelen. Toch is het af en toe fijn om ruimtes te scheiden. Om geluid te denken, of om aparte werkplekken te creëren. Nieuwe muren laten zetten is niet altijd een optie. Gelukkig is er een alternatief: een akoestisch frame.

Gescheiden ruimtes met stijlvolle designs

Akoestische frames bestaan in verschillende maten, soorten en kleuren. Zo zijn er wandpanelen die aan de muur worden bevestigd. Deze frames zijn op maat te bestellen en op basis van smaak te ontwerpen. De meeste bedrijven kiezen voor een ontwerp dat past bij de huisstijl, of een mooie foto die de sfeer verbetert.
Dan zijn er de zogenaamde ‘roomdividers’. Dit zijn frames die los staan en aparte ruimtes creëren. Ideaal om werkplekken van elkaar te scheiden. Dit soort akoestische frames dempen geluid en geven privacy. Daarnaast zijn er ook frames die voor het plafond zijn. Dit zijn plafondpanelen die het geluid weerkaatsen en geluidsoverlast tegengaan.

Tot slot zijn er akoestische bureaubeschermers. Dit zijn panelen die vastzitten aan een bureau. Ook hier geven de frames privacy en dragen bij aan een sfeervolle indeling van een kantoorpand.

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Geef medewerkers en klanten comfort

Elk bedrijf wil comfort bieden. Aan consumenten, bezoekers en natuurlijk aan het personeel. Een slechte akoestiek in een werkruimte draagt hier niet aan bij. Dit leidt tot een slechte sfeer, vermoeidheid en een onprettige werkomgeving. Met sfeervolle frames los je dit probleem direct op. Net als dat je thuis sfeervolle meubels wil, kan je een kantoor opfleuren met mooie akoestische wanden.

Bij TintTotaal ontwerpen we met regelmaat akoestische frames op maat. Heb je voor jouw werkruimte een mooi ontwerp in gedachten? Of kan je hulp gebruiken bij het bedenken van een sfeervolle frame? Wij helpen je graag!

De voordelen van akoestische frames op een rijtje:

Waarom kiezen voor een akoestisch frame?
Check
Minder geluidsoverlast
Check
Meer sfeer binnen kantoorruimtes
Check
Een rustige en comfortabele werkomgeving
Check
Van duurzame materialen geproduceerd
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie akoestische frames

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl