Home / Project / Gevelreclame En Raambestickering Luna Events

Gevelreclame en raambestickering Luna Events

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Hoog kwaliteit materiaal
Vakkundige afwerking
15+ jaar ervaring

Voor Luna Events verzorgden wij raambelettering en gevelreclame. Vooral de gevelreclame was een mooi project omdat het hier tevens lichtreclame betreft en we hebben gewerkt met een op maat gemaakte zogenaamde flatbox; een techniek waarbij de letters, of in dit geval het logo, wordt uitgespaard uit de ondergrond en er weer ingelegd met opaal plexiglas van een andere (lichtere) kleur (in dit geval ook nog eens afgewerkt met een gouden spiegelfolie) zodat het licht erachter als het ware door te tekst of door het logo heen schijnt wat voor een spectaculair 3D effect zorgt!

Wat hebben we uitgevoerd uitgevoerd

Michiel van Tinttotaal

Jouw hulpmiddel op het gebied van visuele communicatie

TintTotaal is een Visueel Print & Montagebedrijf met specialistische kennis. Perfectie is onze standaard. Wij garanderen 100% het best haalbare resultaat tegen eerlijke prijzen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame materialen.

Interesse in een van onze oplossingen? Vraag vooral een vrijblijvende offerte aan en je hoort diezelfde week nog van ons. Praten over een samenwerking? Alles begint bij een kop koffie! Onze vakmensen denken graag met je mee!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl