Home / Project / Niet Een Maar Twee Succesvolle Camperwraps

Niet een maar twee succesvolle camperwraps

Na het succes van de ‘camperwrap’ op de Hymer B-klasse 680 ModernComfort Camper kondigen we al een verrassing aan. Wij mochten namelijk ook het kleine broertje van deze camper voorzien van een nieuwe uitstraling. Deze twee campers voorzien van de gave wrap zijn zonder twijfel twee van de gaafste campers van het hele land. 

Dit kleine broertje van de Hymer B-klasse is met minstens even veel aandacht behandeld om de camper te laten transformeren van zijn felle witte ‘kleur’ naar de 3M’s Matte Pine Green Metallic kleur, met accenten van Satin Copper Canyon, Shadow Black en Avery’s Supreme Wrapping Film Matte Black. 

De Hymer camper kwam zoals gezegd binnen met een opvallende witte ‘kleur’. Het wrappen van een wit voertuig wordt vaak als moeilijk(er) beschouwd. Het team van TintTotaal heeft hier echter niet veel problemen mee door de expertise en ervaring die zij hebben met het wrappen. Wel besteedden de monteurs extra aandacht zodat er geen witte randen ontstaan.  

Net als bij de grote broer van deze camper was het een hele klus om het voertuig te reinigen. Om deze camper in hetzelfde jasje als zijn broer te stoppen moest het voertuig eerst grondig gereinigd en ontvet worden, om vervolgens alles klaar te maken om te gaan wrappen. 

Om het beste resultaat te krijgen moesten een aantal onderdelen van de camper worden gedemonteerd. Daarnaast is er ook een deel van de oude kitlagen vervangen naar een zwarte kitlaag die weer beter bij de camperwrap past. 

Naast het wrappen van de camper zijn ook de ruiten vanaf A-stijl voorzien van zonwerend privacyfolie, zijn de chroom logo’s van de voor- en achterzijde zwart gewrapt en zijn de voor- en achterlichten (inclusief mistlampen) voorzien van een light smoke folie. 

Wanneer beide campers afgerond waren en dus zijn voorzien van een nieuw jasje werden beide campers verplaatst naar een prachtige locatie in Salmsteke voor een fotoshoot. Deze omgeving past dan ook goed bij het robuuste karkakter van de campers. En zeg nou zelf, die fotoshoot leverde prachtige beelden op.  

Twee Hymer campers

Twee Hymer campers omgeving

Voorkant Hymer campers

camperwrap achterkant

Hymer van boven

Hymer Details camperwrap

Hymer zijaanzicht

Hymer Campers afstand

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl