Home / Project / Nieuwe Uitstraling Voor De Soap Treatment Store

Nieuwe uitstraling voor de Soap Treatment Store

De Soap Treatment Store is een echte beauty salon & store. Afgelopen november opende de Soap Treatment Store zijn deuren van de vestiging in Utrecht. Tijdens de voorbereiding mochten wij het pand voorzien van verschillende LED-verlichtingen, raambeletteringen en Acrylox freeslogo’s.

Binnen zijn er een aantal lichtgevende frames te vinden. Deze opvallende frames bestaan uit High Power LED-modules, goed voor maar liefst 60.000 branduren. Daarnaast zijn de ramen voorzien van witte Acrylox freeslogo’s en bestickering om de huisstijl goed naar buiten te brengen. Tot slot zijn er binnen ook nog twee Acrylox freeslogo’s verzorgd. Deze paarse freeslogo’s geven een hele strakke uitstraling aan het filiaal.

Naast het maken van freeslogo’s, raambestickering en LED-verlichtingen kunt u bij TintTotaal voor nog veel meer diensten terecht. Zo kunnen wij u ook helpen met auto bestickering, bedrijfsreclame, autostyling, raamfolie, print– en digitale reclame. Het team van TintTotaal beschikt onder andere over een ervaren designteam. Die op hun beurt weer beschikking hebben over een eigen studio. Om deze redenen is het voor ons ook mogelijk om opdrachten snel en gedetailleerd af te leveren. Daarnaast voeren wij het gehele proces ook zelf uit, daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit garanderen.

Heeft u interesse in onze dienst(en)? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl