Home / Project / Hymer B Klasse 680 Moderncomfort Camperwrap

HYMER B-KLASSE 680 MODERNCOMFORT CAMPERWRAP

Met veel plezier hebben wij de afgelopen weken een speciale ‘camperwrap’ uitgevoerd. Deze Hymer B-klasse 680 ModernComfort Camper is omgebouwd naar ongetwijfeld een van de gaafste campers van Nederland!

Het is een groot project geweest wat zeker de nodige expertise en ervaring was vereist van onze wrappers. De camper is van origine wit en dat is een erg opvallende ‘kleur” voor het wrappen. Daarbij was er extra aandacht nodig bij het wrappen om eventuele witte randen te voorkomen.

De Hymer Camper is voorzien van meerdere wrapfolies. Zo hebben wij gebruik gemaakt van 3M’s Matte Pine Green Metallic, Satin Copper Canyon, Shadow Black en Avery’s Supreme Wrapping Film Matte Black.

We zijn gelijk aan de slag gegaan met het volledig reinigen van de Hymer. Het is een forse wagen en we hadden twee dagen nodig om alles te ontvetten en gereed te maken voor de wrap. Vervolgens is het een en ander gedemonteerd. Zo zijn de voorgrill en de kunststof zijschermen gedemonteerd zodat de wrap volledig toegepast kon worden op het paneel.

Het mooie is dat wij nog niet klaar zijn en er een verrassing aankomt over een paar weken. Misschien kan je het al raden dus hou ons vooral op de hoogte!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl