Home / Project / Helicopter Wrap Voor Feyenoord

Helicopter wrap voor Feyenoord

De Open Dag van Feyenoord voor het seizoen 2015-2016 vindt plaats op zondag 19 juli. Die dag wordt de selectie voor het nieuwe voetbalseizoen gepresenteerd. Geheel volgens traditie worden de nieuwe spelers (onder wie uiteraard Dirk Kuyt en Marko Vejinovic) per helikopter afgezet op de middenstip van De Kuip in Rotterdam.

Vorig jaar voorzag Tinttotaal deze helicopter van een volledige wrap / bestickering!

Dat was voor ons ook de eerste keer dat we een helicopter moesten wrappen en best spannend maar in feite verschilt het niet zoveel van een auto of bus wrappen uiteindelijk en dezelfde cast of gegoten vinyl kon dan ook worden gebruikt voor de wrap, in dit geval gebruikten we folies van 3M voor het wrappen van de witte en rode delen (leuk detail dat die verspringt; aan de ene kant is hij achter rood en voor wit en aan de andere kant andersom, zie ook de foto van de neus). De logo’s werden full colour geprint en gelamineerd of gesneden uit polymeer vinyl.

Enige verschil was dat de helicopter natuurlijk niet in onze werkplaats paste. Wij wrapten hem op locatie, net over de grens bij Groningen, in Duitsland bij Flugplatz Emden in een hangar.

Of je nou voor Feyenoord bent of niet, je moet toch toegeven dat dit een gaaf project is geweest!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl