Home / Project / Auto Striping Voor Teslawensrit

Auto Striping voor Teslawensrit

Teslawensrit organiseert een prachtig initiatief waarbij ze met een aantal Tesla’s ritten maken naar de Pools-Oekraïense grens om Oekraïense mensen te helpen met onder andere een rit naar Nederland.

De stichting is ontstaan met het doel andere mensen blij te maken. Vanuit de gezamenlijke voorliefde voor het automerk Tesla kwamen deze mensen met elkaar in contact. Het realiseren en uit laten komen van dromen voor kinderen, is het voornaamste doel. Want als je een ander kan helpen, dan maakt dat jezelf ook een beetje blij tenslotte. Zij zetten zich volledig in, zonder vergoeding voor hun tijd en werkzaamheden. En dat ook nog eens in auto’s zonder schadelijke uitstoot. Hartstikke milieuvriendelijk én veilig! 

TintTotaal heeft er voor gezorgd dat in iedergeval één van de Tesla’s goed herkenbaar is. Er is namelijk striping aangebracht op  de Tesla model X in de kleuren van de Oekraïense vlag.

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd op.

Wij kunnen het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering, binnenshuis uitvoeren. Mede daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. 

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Tesla-wensrit1

oekraiense-bestickering

oekraiense vlag

tesla model x

hart Oekraïne

Tesla-autobestickering

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl