Home / Interieur / Wayfinding

Wayfinding

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Bewegwijzering voor binnen

TintTotaal levert bewegwijzeringssystemen voor zowel binnen als buiten. Bewegwijzering, ook wel wayfinding genoemd, maakt het voor personeel en bezoekers duidelijk waar ze moeten zijn. Je laat zien dat jouw bedrijf zeer klantvriendelijk is.

Als we een kantoorpand binnen lopen, willen we weten welke kant we op moeten. Geef bijvoorbeeld aan wat de looproute is en waar de balie of toiletten zich bevinden. Maar ook buitenbewegingswijze zoals parkeerborden, vluchtroutes en de in-en uitgang.

Bewegwijzering borden

Wayfinding heeft een duidelijk doel. Het helpt je bezoekers aan gerichte informatievoorziening. In een kantoor, winkel, kiosk of productiehal bijvoorbeeld. Loop een willekeurig gebouw in en de kans is groot dat er wayfinding is.

Wayfinding is een belangrijk element voor bedrijven en organisaties. Het vinden van de weg in een onbekende ruimte kan een stressvolle ervaring zijn, zeker als mensen verdwalen. Voor bezoekers is het een vervelende ervaring. De weg zoeken kost tijd, misschien lopen bezoekers het risico een afspraak te missen.

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Wayfinding design voor bedrijven

Met ons team van reclame professionals ontwerpen wij effectieve wayfinding systemen voor bedrijven met een design conform de huisstijl en het ontwerp van de organisatie, het gebouw of de omgeving. Voor een effectief wayfinding systeem beginnen we met oriëntatie en inventarisatie (voor optimale leesbaarheid), op basis van deze informatie stellen we een ontwerp op om vervolgens over te gaan op het ontwerpen van de wayfinding signs. Dit doen we stap voor stap, zodat we gecontroleerd tot een logisch wayfinding systeem komen.

Bewegwijzering voor bedrijven

Zodra we klaar zijn met het design, de uitwerking en de productie van het wayfinding systeem, kunt u als klant rekenen op een bewegwijzeringssysteem dat is afgestemd op optimale oriëntatie en navigatie voor de eindgebruiker.

Het team van TintTotaal helpt jouw bedrijf aan de beste bewegwijzering. Van productie tot montage, in de huisstijl van de organisatie. Samen stippelen we de juiste route uit!

De voordelen van wayfinding op een rijtje:

Waarom kiezen voor wayfinding?
Check
Een positieve klantervaring
Check
Betere klanttevredenheid
Check
Meer veiligheid en overzicht
Check
Goede merkbeleving
Check
Kortere wachttijden en minder drukte
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie voor wayfinding

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl