Home / Project / Onze Eigen Amsterdam Creative Trailer

Onze eigen Amsterdam Creative trailer

Wij zijn verheugd jullie te melden dat vanaf vandaag onze eigen Amsterdam Creative-trailers door het land rijden. Het zijn onze allereerste eigen trailers, en daar zijn wij trots op.

Het betreft een samenwerking met Momentum Transport en Logistiek. Zij kregen geheel gratis twee enorm toffe trailers voorzien van vrachtwagenbestickering en wij mochten onze creativiteit loslaten op het design.

Zoals je misschien wel hebt gezien, is TintTotaal sinds dit jaar onderdeel van Amsterdam Creative, een overkoepelend orgaan van meerdere bedrijven die met elkaar samenwerken. Daarom staat het logo van Amsterdam Creative prominent op de bus, met daaronder de dochterondernemingen waaronder dus ook TintTotaal.

De trailerbestickering is ontworpen door de grafisch vormgevers van het creatieve bureau Tint.Agency, wat ook onderdeel is van Amsterdam Creative. Met deze trailer willen wij als reclamebureau laten zien wat wij kunnen en wat wij voor onze (potentiële) klanten kunnen beteken op het gebied van reclamevoering, grafisch ontwerp en vrachtwagenbestickering.

Alle aspecten die de bedrijven die onder onze noemer van Amsterdam Creative vallen, vervullen, zijn op de trailer meegenomen. Amsterdam Creative: Het totaalplaatje voor jouw reclame-uitingen.

Amsterdam Creative

Bij TintTotaal zijn we altijd bezig met onszelf ontwikkelen en verbeteren. Omdat ons aanbod steeds groter werd en wij graag transparant en duidelijk onze diensten aanbieden, hebben we besloten een aantal diensten te scheiden in zusterondernemingen met als overkoepelend orgaan Amsterdam Creative. Er staat een grote uitbreiding op de planning en daarbij zal Amsterdam Creative als experience centre gaan functioneren om bezoekers de verschillende facetten van ons vakgebied te laten zien.

Heb jij interesse in trailerreclame, vrachtwagenbelettering of een andere vorm van (reclame) bestickering?

Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl