Home / Project / Hellofresh Vrachtwagen Bestickering

HelloFresh | Vrachtwagen Bestickering

Maar liefst 6 trailers hebben wij voorzien van vrachtwagen bestickering voor HelloFresh! In voorgaande jaren hebben we al het genoegen gehad om de bestelbusjes en trailers van HelloFresh te mogen voorzien van bestickering op maat.

Vrachtwagen bestickering is maatwerk

Onze vrienden bij HelloFresh hebben nu 5 gloednieuwe trailers en een trailer die we al eerder professioneel bestickerd hadden, laten voorzien van vrachtwagen bestickering omdat HelloFresh met een mooie nieuwe huisstijl is gekomen.

Van productie tot montage is trailer bestickering maatwerk omdat voor het opmaken van de productiebestanden iedere trailer nauwkeurig ingemeten moet worden aangezien elke trailer op maat gemaakt wordt en daar geen standaard lijntekeningen van zijn zoals bij standaard bedrijfswagens en personenauto’s. Ook bij de productie bewaakt onze studio huisstijlkleuren en de richtlijnen en vereisten van HelloFresh en worden er eerst testprints gemaakt. Pas als deze goedgekeurd zijn door de klant kan de productie in gang worden gezet.

Hoogwaardige en milieuvriendelijke folies

Dat gebeurt op onze productieafdeling waar we het design printen op een hoogwaardige- en een milieuvriendelijke folie. De print moet altijd 24-48 uur uitdampen alvorens de full colour prints gelamineerd worden, zeker bij zo’n donkere groene kleur. Voor dit project is er matlaminaat gebruikt zoals wij dat voorheen ook voor HelloFresh hebben gedaan. Er kan ook worden gekozen voor een glanslaminaat. In beide gevallen beschermd het laminaat tegen krassen en UV-straling.

Contour gesneden of volvlak bestickering?

Er zijn meerdere mogelijkheden voor vrachtwagen bestickering. Bij HelloFresh is dat altijd volvlak, wat wil zeggen dat we de gehele zijkanten en achterkant beplakken met de full colour geprinte folie. Bij dit redesign omdat de achtergrond helemaal donkergroen is maar in het verleden bij het oude ontwerp met witte achtergrond ook, omdat de hele trailer een matte uitstraling moest krijgen. Als de ondergrond van de trailer gaaf is en de kleur naar wens kunnen we ook contour gesneden bestickering toepassen; Denk hierbij aan logo’s, beeldmerken en teksten ‘los’ gesneden waardoor de ondergrond zichtbaar blijft. Bovendien kun je bij ons de hele trailer en de cabine latten wrappen in elke gewenste kleur.

Vakkundige montage

Na de productie en voorbereiding die wij geheel in eigen huis verzorgen, wordt in de werkplaats de folie op de vrachtwagens aangebracht door onze vakbekwame en ervaren monteurs. Doordat wij een one stop shop zijn kunnen we de kwaliteit tijdens het hele traject nauwlettend in de gaten houden en bewaken door onze vakkundigen.

Bij montage van zo’n volvlak trailer werken we met 2 teams van 2 monteurs die een steiger nodig hebben om de bestickering aan te brengen. Normaal gesproken hebben we wel tot 7 auto’s per dag in onze werkplaats staan voor belettering, wrappen, blinderen en vele andere soorten car styling. Maar met een trailer van 13 meter past dat helaas niet, hier moeten we dus goed rekening mee houden met onze indoor planning.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!

HelloFresh is wederom ontzettend blij over de behaalde resultaten en een tevreden klant telt voor twee! Meer tevreden klanten gingen hen voor, van kleine bakwagens en food trucks tot aan compelexe trailer combinaties. Ook billboards en touring cars hebben wij vaker voorzien van bestickering en/of wrap.

Gespecialiseerd design team

Bij TintTotaal hebben we ook een eigen studio met een ervaren design team. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van vrijwel alles binnen onze sign branche, maar ook voor het laten ontwerpen van een logo of huisstijl ben je bij ons dus aan het goede adres! HelloFresh levert de logo’s en designs zelf aan, al heb je alleen een logo (of helemaal geen logo of idee), ook dan helpen wij je graag verder.

Wil je meer informatie over vrachtwagen bestickering en wat we voor jouw wagenpark kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl