Home / Project / Futuristische Erox Future Camper Tinttotaal

Futuristische Erox Future Camper | Tinttotaal

De komende periode zullen we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen van ons nieuwste project: onze eigen Erox Future Camper, een geheel gefinetunede camper voorzien van alle gemakken. 

De meeste campers zien er van buiten eigenlijk vrij simpel uit en daar moet iets aan gedaan worden, dachten wij. Met ruim tien jaar ervaring in het wrappen van allerlei voertuigen, vinden we het nu tijd om ons daarom ook specifiek op campers te richten. Vanuit dat gedachtegoed is Erox ontstaan. Middels deze blog laten we je aan de hand van onze eigen camper zien wat wij kunnen en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat is de Erox Future Camper?

Met Erox willen wij ervoor zorgen dat elke camperliefhebber de camper van zijn of haar dromen kan krijgen. Campers worden veelal in saaie kleuren of printen geleverd, en dat is zonde. Het zijn zulke mooie voertuigen en de eigenaren zijn vaak creatieve, kleurrijke mensen. Helaas straalt hun camper dat niet altijd uit. Daar gaan wij bij Tinttotaal verandering in brengen. Vanaf nu wordt jouw camper ook echt jouw camper met een geheel uniek, custom made design.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hier

Wrappen in het kort…

Car wrappen betekent letterlijk auto inpakken. Het is een voordelig en goed alternatief voor het overspuiten van je camper. Er wordt een speciale folie van vinyl over je wagen heen geplakt om het uiterlijk te veranderen. Zo’n wrap blijft minstens vijf tot zeven jaar op de auto zitten en zorgt er ook voor dat de lak beschermd blijft. 

Met carwrappen is het mogelijk om je camper geheel naar eigen wens te stylen. Elke kleur, striping of print is te realiseren. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en printen van verschillende merken. We doen full-body wraps (de gehele auto), maar we wrappen ook spiegelkappen, raamstijlen of alleen bepaalde delen van je camper. 

Daarnaast is het ook mogelijk om een 3D-logo op je camper te bevestigen. Kun je je gewenste kleur of patroon niet vinden, of wil je een unieke wrap? Geen nood, ons design team staat voor je klaar om samen met jou de ideale camper te ontwerpen; beschik je niet over een eigen ontwerp? dan ontwerpen wij het voor je. Onze in-house designstudio denkt graag met je mee en kan jou helpen om ideeën op print te vertalen, om je het beste resultaat te geven. Vanuit onze expertise kunnen we jouw camper exact ontwerpen zoals jij hem voor ogen hebt.

Wat kun je van ons verwachten

TintTotaal is onderdeel van Amsterdam Creative, een conglomeraat bestaande uit een aantal creatieve bedrijven, waaronder ook designstudio Tint Agency. Hierdoor kan het gehele proces in eigen huis plaatsvinden. De afgelopen twaalf jaar hebben wij ons ontwikkeld tot echte carwrap experts en zijn wij een gevestigde naam in de signwereld. 

We bieden altijd advies op maat omtrent wat het best bij jouw wensen past en ontwerpen een geheel eigen design a.d.h.v. wat jij voor ogen hebt. Ook is het mogelijk een eigen ontwerp aan te leveren en het door ons volledig te laten uitwerken. Qua camper-design zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Je hebt keuze uit verschillende tinten wrapfolie die ook weer met elkaar kunnen worden gecombineerd. Je kunt kiezen voor glans-, matte, satijn folie, of zelfs een combinatie.

Onze camper

Onze eigen Erox camper is gewrapped in verschillende folies van het Amerikaanse merk Avery, waaronder de Matte Black en Dark Yellow-O Matte. Daarnaast is ook de prachtige Stealth Tundra MT folie van het Engelse KPMF gebruikt. Deze folies hebben een lange levensduur en zijn goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Ideaal voor een vakantievoertuig! 

Ook zijn er splinternieuwe Cooper Discoverer AT3 banden met 15″ velgen onder de camper geplaatst. Deze zijn uitermate geschikt voor lichte trucks en campers. De achterliggende gedachte van de Erox is om een futuristisch, all terrain, adventure-voertuig te ontwerpen. Het gehele proces van het bedenken van het concept tot ontwerpen en het uiteindelijke resultaat heeft ongeveer een maand in beslag genomen. Alle opties en mogelijkheden zijn afgewogen om een zo goed mogelijke representatie van ons kunnen te laten zien en daarbij een zo groot mogelijk publiek aan te spreken.

Interesse in een gepersonaliseerde camper, of wil je meer informatie? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Futuristische Erox Future Camper Tinttotaal

Studio Erox Future Camper Tinttotaal

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl