Home / Project / Verlichte Gevelletters En Raambestickeringen Voor Poke Station

Verlichte gevelletters en raambestickeringen voor Poke Station

Dit is het perfecte voorbeeld van hoe je kunt opvallen in het drukke Amsterdam. Voor restaurantketen Poke Station hebben wij het pand voorzien van LED-verlichte doosletters en raambeletteringen. De opvallende huisstijl in combinatie met een doosbelettering met automatische dag/nacht sensor maakt het gebouw niet te missen en zorgt ervoor dat je zin krijgt om een Poke bowl te scoren.

De aluminium gelaste doosbelettering is gespoten in een tweecomponentenlak RAL-kleur. Dankzij de OSRAM LED modules is het mogelijk om niet minder dan 60.000 branduren te genereren. Dat komt overeen met 2500 dagen, 82 maanden en niet minder dan 6 jaar! De gevelramen zijn voorzien van contourgesneden bestickering gemaakt van zelfklevende polymeer-snijfolie.

Naast het maken van freeslogo’s, raambestickering en LED-verlichtingen kunt u bij TintTotaal voor nog veel meer diensten terecht. Zo kunnen wij u ook helpen met auto bestickering, bedrijfsreclame, autostyling, raamfolie, print– en digitale reclame. Het team van TintTotaal beschikt onder andere over een ervaren designteam. Die op hun beurt weer beschikking hebben over een eigen studio. Om deze redenen is het voor ons ook mogelijk om opdrachten snel en gedetailleerd af te leveren. Daarnaast voeren wij het gehele proces ook zelf uit, daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit garanderen.

Heeft u interesse in onze dienst(en)? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl