Home / Project / Tinttotaal Nu Ook Op Zaterdag Geopend Voor Ramen Blinderen En Tinten

Tinttotaal nu ook op zaterdag geopend voor ramen blinderen en tinten!

Vanaf zaterdag 23 mei is Tinttotaal ook op de zaterdagen geopend en kunt u bij ons terecht voor het blinderen of tinten van uw autoruiten.

Om dit te vieren hebben wij een leuke aktie voor u: als u in mei en juni 2015 bij ons op zaterdag uw autoruiten laat blinderen of tinten krijgt u een gratis voorruitpolish-behandeling met Windscreen Polish!

Windscreen Polish verwijdert snel verkeersaanslag, olie, vet, teer en insecten en geeft een kristalhelder streepvrij resultaat. In tegenstelling tot gewone glasreinigers, is Car Glass Polish was- en siliconenvrij, hetgeen wat gevaarlijke situaties door vuil in nat weer voorkomt.

Sinds 2005 verzorgen wij bij Tinttotaal autoruitblindering voor auto’s van alle merken. We gebruiken een blinderingsfolie van het kwaliteitsmerk Xpel. Er zijn diverse tinten raamfolie verkrijgbaar. Wilt u meer privacy of zijn vooral de looks belangrijk? Natuurlijk houden we rekening met de wetgeving rondom geblindeerde autoruiten.

Van licht getint tot heel donkere autoruiten, zo’n beetje alles is mogelijk. Volgens de wet moeten de voorruit en ruiten in de voorportieren minimaal 55% lichtdoorlatend zijn. Verder mag u zelf bepalen hoe donker wij uw autoruit tinten. Een heel sportief uiterlijk is zo voor elkaar door de autoruiten te blinderen met de juiste folie.

De voordelen van ramen blinderen:
Waarom uw ramen tinten? De blindeerfolie houdt tot 47% van de warmte buiten, waardoor uw airco minder energie verbruikt. Daarnaast filteren de geblindeerde ruiten 99% van de uv-straling en werken ze inbraakvertragend. Uw privacy in de auto is natuurlijk ook niet onbelangrijk!
• Privacy
• Bescherming tegen uv-straling
• Minder warmte in de auto
• Meer veiligheid bij glasbreuk (getest volgens de norm NEN prEN 12600)
• Strakke styling van uw auto

Onze vakmensen zorgen natuurlijk voor een vlekkeloze montage zonder luchtbelletjes, kreukels of stofdeeltjes. Toch kan er ook na montage altijd iets misgaan. Daarom krijgt u van ons een certificaat voor 7 jaar garantie op loslaten, bellen, scheuren of verkleuren van de folie. Voor meer informatie kunt u langskomen bij onze vestiging in aan de Isolatorweg 34 in Amsterdam.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl