Home / Project / Bootwrap Shuttle Boat Heineken Experience

Bootwrap Shuttle Boat Heineken Experience

Een car wrap klinkt misschien al zeer uitbundig maar het kan nog gekker: in opdracht van Bureau Kellerman mochten wij de Shuttle Boat van Heineken Experience wrappen!

De boot is te water gelaten om de bezoekers van de Heineken Experience een extra beleving te geven en Amsterdam te bekijken door een groene Heineken bril.

Niet alleen is de buitenkant van de boot full colour gewrapt maar ook de ramen zijn (groen!) getint en de tafels bestickerd met plattegronden van Amsterdam; handig voor toeristen.

Nu denkt u misschien: blijven die stickers wel zitten in het water? Het antwoord is ja, de afgelopen jaren hebben fabrikanten speciale folies en lijmen ontwikkeld om auto’s volledig in te pakken. Deze folies hebben zich in de praktijk reeds bewezen. Belasting van de folie op een scheepsromp die met 8 knopen door het water klieft, is vele malen minder dan wanneer diezelfde folie zit geplakt op de motorkap of grill van een auto, die met 120 km per uur door een hagelbui voortraast. Naast een stoer uiterlijk heeft het vinyl ook een beschermende functie. Het beschermd de gelcoat van de boot tegen verkleuring en aanslag.

Dit was een ontzettend gaaf en groot project en moest dan ook op locatie in een loods gebeuren want de boot paste niet in onze montageruimte in Amsterdam. Nou ja, hij had misschien wel gepast maar dan had er verder niks in kunnen staan en de ‘gewone’ werkzaamheden gingen natuurlijk ondertussen gewoon door.
Kleinere boten kunnen natuurlijk ook bestickerd worden maar denk ook aan jetski’s en waterscooters, van een naam tot een volledige wrap.

Heeft u ook een jetski, waterscooter, sloep, boot, jacht? Bij Tinttotaal springen we gewoon in het diepe en beletteren alle soorten en maten! Bel, mail of kom gerust eens bij ons langs als u meer informatie over bootbelettering of boot wrappen wilt.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl