Home / Project / Complete Rebranding Voor The Glowhouse

Complete rebranding voor The Glowhouse

De afgelopen weken is er bij TintTotaal hard gewerkt aan de rebranding van The GlowHouseDe zonnestudio, met maar liefst 5 filialen in Hoofddorp, Amstelveen en Amsterdam, wisselden van eigenaar en daarmee ook van naam. Op dat moment ontstond The GlowHouse, een exceptioneel bedrijf in de tanning branche.

Naam, huisstijl en logo

Toen we begonnen aan dit project was er vrijwel niets op papier vastgelegd, zelfs een goed doordachte bedrijfsnaam ontbrak. Het enige dat vaststond, was het feit dat het om een zonnestudio ging die een volledige rebranding (nieuwe huisstijl) nodig had, de rest moest nog worden bedacht. Gelukkig is ons team ervaren en divers genoeg om dit soort projecten goed te begeleiden. Samen met de klant zijn we daarom eerst begonnen met een creatieve brainstormsessie omtrent een nieuwe bedrijfsnaam. Toen er besloten was dat het The GlowHouse zou gaan heten, kon er begonnen worden aan het ontwerpen van een logo en een huisstijl. In goed overleg met de klant is dit het resultaat geworden.

The Glowhouse doosletters Tinttotaal

The Glowhouse doosletters Tinttotaal

Signing

Nadat de nieuwe bedrijfsnaam, het logo en de huisstijl gereed waren, konden we overgaan naar het ontwerpen van de 3D doosletters, de productie en het plaatsen van alle reclame-uitingen. 

Met een hoogwerker zijn eerst alle oude logo’s van het vorige bedrijf verwijderd en vervangen door doosletters, met daarop uiteraard; The GlowHouse. Alle vijf filialen zijn voorzien van lichtgevelreclame bestaande uit doosletters met High Power LED-modules, goed voor maar liefst 60.000 branduren. Daarnaast is er ook raambestickering aangebracht met het logo en slogan van The GlowHouse. Er is gekozen voor plexiglas met full colour print bestaande uit postersystemen, deze zijn aangebracht op alle filialen van the GlowHouse.

Promotie materiaal

Om de herstart bij te zetten, hebben wij niet alleen onze gebruikelijke sign-materialen geleverd, maar hebben wij The GlowHouse ook van promotiemateriaal voorzien. Zo hebben we full colour actie stickers geleverd, gloednieuwe cadeaubonnen en opvallende posters. Velen weten niet dat wij bij TintTotaal dé one stop shop voor alle reclame-uitingen.

Van unieke designs op maat tot uitvoering; onze experts staan klaar om jou te adviseren en tot dienst te zijn. Maar ook met bestaande logo’s of gehele designs kunnen wij raad. Omdat wij een eigen designstudio hebben, houden we alle lijntjes kort en heb jij als klant veel inzicht en inspraak in het gehele proces. Dat komt omdat wij altijd proefprints en proefontwerpen maken, zodat je kunt ervaren hoe het er uit komt te zien. Eventuele aanpassingen nodig? Dat doen wij uiteraard met alle liefde.

Interesse in een van onze diensten? Neem contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl