Waarom kiezen steeds meer bedrijven voor raamfolie?

In de wereld van zakelijke faciliteiten is efficiëntie, comfort en kostenbesparing van groot belang. Een onverwachte oplossing die aan al deze behoeften kan voldoen, is het gebruik van raamfolie. Raamfolie is zowel esthetisch als functioneel een waardevol product. Er zijn talloze soorten en maten raamfolie, die breed inzetbaar zijn voor zowel ziekenhuizen tot overheidsgebouwen en commerciële ondernemingen. Raamfolie biedt daarnaast ook verschillende toepassingen, waaronder zon- en warmtewering, privacy, decoratie, reclame maken en veiligheid. Deze veelzijdige en kosteneffectieve technologie biedt tal van voordelen voor de zakelijke markt. In deze blog gaan we dieper in op vier interessante voordelen van raamfolie en waarom steeds meer bedrijven kiezen voor de multifunctionele toepassing van..

MEER LEZEN

Waarom keuken wrappen aan populariteit wint

In de wereld van interieurdesign en keukenrenovaties zijn er voortdurend nieuwe trends en technologieën. Een van de recente trends die snel aan populariteit wint, is keuken wrappen. Dit innovatieve concept biedt een voordelige en creatieve manier om je keuken een geheel nieuwe uitstraling te geven, zonder een volledige verbouwing.  Het proces van keukenwrapping omvat het gebruik van zelfklevende folies of wraps, beschikbaar in diverse kleuren en patronen. Het is een slimme keuze voor wie op zoek is naar een snelle, duurzame en esthetische upgrade voor de keuken of ander interieur. In dit artikel zullen we dieper ingaan op waarom keuken wrappen steeds meer in de schijnwerpers komt te staan en..

MEER LEZEN

De belangrijkste 5 tips voor een effectieve reclameboodschap

Stel je voor: je hebt een bedrijf waar je als ondernemer je hart en ziel in hebt gestoken. Je hebt een geweldig product of een onderscheidende dienst, maar het lijkt alsof niemand het opmerkt. Klinkt dit herkenbaar? Wees gerust, elke ondernemer heeft deze uitdaging! Een goede reclameboodschap vergt creativiteit, geduld en strategie. De slogan van jouw bedrijf of een goede advertentie moet opvallen. Op een bedrijfsvoertuig bijvoorbeeld of aan de buitenkant van een gebouw. Het is belangrijk om de boodschap van jouw merk goed en duidelijk te uiten. Wat is hiervoor nodig? Het antwoord ligt in de kracht van jouw reclameboodschap. Adverteren alleen is niet genoeg. Je moet de juiste..

MEER LEZEN

Waarom zonwerende folie dé investering voor een duurzaam bedrijfspand is

Wat doe je als werkgever tegen steeds hetere zomers in Nederland? Een airco op volle toeren laten draaien is een optie, maar met de stijgende energiekosten kan dit een dure grap zijn. Gelukkig zijn er andere middelen die uitkomst bieden. Zonwerende folie bijvoorbeeld. Als bedrijf ben je erbij gebaat om de warmte in een gebouw te beperken. Niemand wil namelijk in een snikhete ruimte zitten. Werknemers verdienen het niet om in een broeikas te werken en klanten staan binnen de kortste keren weer buiten. Met zonwerende folie ben je verzekerd van een aantal concrete voordelen in aanvulling op een koelingssysteem. Materiaal dat de zon weet te weren, kost namelijk niets..

MEER LEZEN

De 5 voordelen van auto wrappen voor commerciële bedrijven

Een auto wrappen is een essentiële investering die zich op de lange termijn dubbel terugverdiend. Elke ondernemer is gebaat bij zichtbaarheid. Car wrappen draagt hier direct aan bij. Denk eens terug aan de laatste keer dat je een busje van PostNL zag rijden. Wellicht was dit gisteren, misschien was het een maand geleden. Een ding is zeker. Je hebt de oranje voertuigen van dit postbedrijf vrij recent zien rijden. Wat zegt dit over PostNL? Buiten het feit dat vrijwel iedereen in Nederland dit bedrijf kent? Het zegt iets over de zichtbaarheid van hun merk. Auto wrap voor bekendheid Oké, eerlijk is eerlijk. PostNL is natuurlijk niet alleen bekend door het..

MEER LEZEN

Bestelbussen bestickerd voor Seven Elektrotechniek

Voor Elektrotechnisch installatiebedrijf Seven Elektrotechniek uit Lijnden heeft TintTotaal meerdere bestelbussen bestickerd. Zo zijn in totaal acht Volkswagen Transporters voorzien van contour gesneden bestickeringen. Zowel het logo als de huisstijl zijn duidelijk te zien op de voertuigen waardoor zowel de naamsbekendheid als de zichtbaarheid van het bedrijf nog verder wordt vergroot.  Waarom heb ik voertuigbelettering nodig voor mijn bedrijf? Of jouw bedrijf nu een enkele auto, een reeks bestelwagens of een wagenpark heeft, aangepaste voertuigbelettering en bestickering trekken dag en nacht de aandacht! Dit vergroot gegarandeerd de naamsbekendheid van jouw organisatie op elk moment van de weg. Jij levert ons jouw ideeën en wensen, en onze deskundige grafisch ontwerper Selim maakt..

MEER LEZEN

Signing voor The Ben’s Collection

The Ben’s Collection, verhuurder van appartementen heeft diverse signing laten uitvoeren door TintTotaal. In totaal zijn er 40 signs gemaakt voor The Ben’s Collection. Dit zijn kamernummers, verdiepingsnummers, verwijsborden, parkeer verwijsborden en logo borden. De signs zijn full colour geprint met een glans coating. Daarnaast is er ook een dubbelzijdig onverlichte sign ontworpen en gecreëerd. Dit bord is van Aluminium en is daardoor erg stevig. Wat is signing en waarom is het belangrijk voor uw bedrijf? Signing is niets anders dan visuele communicatie. Het is fysieke en vooral offline communicatie om je (doel)groep te bereiken. Het is de combinatie van beeld en tekst waarmee een merk, bedrijf of organisatie een boodschap..

MEER LEZEN

Prachtige signing voor IBS Elif Amsterdam Noord

Voor Islamitische Basisschool (IBS) Elif in Amsterdam Noord heeft TintTotaal prachtige signing uitgevoerd voor de gloednieuwe school. Zo werden een reclamebord, de voordeur en de boeidelen van een trappenhuis bestickerd, voorzagen we de ramen van dubbelzijdige raambestickering en werd er een schitterende Walltex (fotobehang) aangebracht. Wat is signing en waarom heb ik dat als onderneming nodig? Signing is alles wat te maken heeft met de offline communicatie van teksten en beelden, ook wel visuele communicatie genoemd. Het is de verzamelnaam voor alles waarmee jouw onderneming fysieke communicatiemiddelen inzet om de specifieke doelgroep te bereiken. Echter gaat het verder dan alleen het plakken van stickers en het ophangen van borden. Signing..

MEER LEZEN

Opvallende freeslogo’s voor Chica Bebo

Voor kledingwinkel Chica Bebo in Zaandam heeft TintTotaal niet een maar twee freeslogo’s op maat laten produceren en gemonteerd op de binnenwand én op de voorgevel. Op beide freeslogo’s is het logo van het bedrijf gezien en door de goud-zwarte kleurcombinatie vallen ze nu ontzettend op. Wat is een freeslogo en waarom zou ik daarvoor moeten kiezen? Freeslogo’s zijn 3D gevelletters die een chiquere uitstraling geven dan een vlak reclamebord. Het is een veel voorkomende vorm van gevelreclame en wordt vaak in combinatie met raambelettering gedaan. Deze combinatie zorgt voor een maximale zichtbaarheid en de bedrijfsnaam of logo ziet er strak uit op de gevel van het pand. TintTotaal levert..

MEER LEZEN

Autobestickering in de huisstijl van Chase

Voor marketingbureau Chase voerde TintTotaal een voertuig bestickering uit in de huisstijl van het bedrijf. En toen kwam er nog een, en nog een, en nog een. Wij hadden hier eerder al wat over geschreven en dat lees je hier. Maar dat is nog lang niet alles! We zijn erg blij met de samenwerking en we weten zeker dat er nog veel meer voertuigen zullen volgen. Waarom autobelettering/autobestickering? Autoreclame in de vorm van bestickering is een van de meest effectieve manieren om de aandacht van jouw doelgroep te krijgen. Er is geen betere manier om positief op te vallen in het verkeer. Bij TintTotaal kunnen we jou dat onderscheid bieden,..

MEER LEZEN

Feestbus voor Café Dommering

Café Dommering was bij TintTotaal aan het juiste adres om een te gek ontwerp te laten maken en te wrappen. De Mercedes Citan bestelbus was oorspronkelijk helemaal wit, maar nadat het voertuig een week in Amsterdam had gestaan, kwam het feestelijk terug naar het gezelligste café van Winschoten. Maar de bus zal niet alleen daar gezien worden, het is dé feestbus van heel Nederland! Opvallende manier van reclame Als ondernemer is het van cruciaal belang om op te vallen en de naamsbekendheid te vergroten. Wie wil er tegenwoordig niet gezien worden? Als jij een wagenpark hebt van één of meerdere voertuigen, is reclamebestickering bijna een must. We kunnen wel stellen..

MEER LEZEN

Twee gloednieuwe Erox Campers

Bij TintTotaal hebben we niet één maar twee campers gewrapt in een eigen design. Een paar maanden geleden deelden we al het verhaal dat we een Fiat Ducato van een sprankelend nieuw uiterlijk hadden voorzien. Dat verhaal kunt u hier lezen. Maar daar bleef het niet bij! Ook zijn tweelingbroer kwam naar ons toe en dat hebben we moeiteloos kunnen namaken. Camperaars, waar wacht u nog op? Wat is een camperwrap? Bij een camperwrap wordt jouw camper als het ware ingepakt met een speciale, geschikte vinylfolie. Deze folie is UV-bestendig en krasvast, en kan dus de duurzaamheid van jouw investering verlengen door extra bescherming te bieden aan de originele laklaag...

MEER LEZEN