Bureau Kellerman – Heineken koelkasten.

In opdracht van Bureau Kellerman hebben wij voor heineken, koelkasten voorzien van een tijdelijke full colour wrap

MEER LEZEN

narrowcasting

Narrowcasting: digitale reclame is de toekomst!

TintTotaal gaat met de tijd mee en levert ook narrowcasting op maat. Deze vorm van digitale reclame bieden wij in diverse pakketten passend bij je wensen. Van software tot hardware en van design tot montage. In plaats van een statische poster, banner of reclamebord kun je nu wisselend beeld en zelfs live streams van social media of het nieuws bieden aan je (potentiële) klanten. Door de zeer gebruikersvriendelijke software kun je zelf beheren wat en wanneer wordt getoond en op welk scherm! One stop shop voor narrowcasting Je hebt het vast weleens gezien: tv-schermen of zuilen die worden gebruikt voor wisselende informatie of reclameboodschappen. Dit kan indoor in het klein..

MEER LEZEN

Zoetemelk Media

In opdracht van Zoetemelk Media te Zaandam hebben wij de kuipstoelen van het Ziggo eBattle F1 festivaltruck mogen wrappen. Het resultaat spreekt voor zich!

MEER LEZEN

Full carwrap renault capture + Belettering

Voor IW Nederland hebben wij hun bedrijfsauto Renault Capture in het wit gewrapt met de Oracal 970-RA 010 white, en erna voorzien van een mooie belettering.

MEER LEZEN

Elin Beauty & Dress – Raambelettering en Privacy folie

Voor Elin Beauty & Dress hebben we een totaal plaatje afgeleverd van ontwerp van logo tot productie en montage. Een prachtig eindresultaat.

MEER LEZEN

Goodwin Westbay – Gevel letters

Voor Goodwin Westbay real estate, heeft Tinttotaal de gevelreclame verzorgt. We hebben de oude volvlak gevelbestickering er af gehaald en opnieuw v.v. mat zwarte volvlak bestickering en hierop hebben we de gevel letters gemonteerd ook is het beeldmerk van het logo voorzien van een fullcolour print waarop de kleur verlopen terug te zien zijn.

MEER LEZEN