Nieuw in ons assortiment: blind spandoekframe

Strakke reclame-uiting op maat Sinds kort biedt TintTotaal een innovatief nieuw spandoekframe systeem waarbij het doek om het frame wordt gespannen waardoor het frame zelf verborgen wordt en het volledige oppervlakte kan worden benut voor de boodschap die opvallend overgebracht moet worden! Enkele voordelen van een blind spandoekframe systeem: • Een spandoek met de strakke uitstraling van een reclamebord • Frame én spanners slim weggewerkt • Op maat gemaakt • Verwisselbaar doek • Geschikt voor indoor en outdoor Het blind spandoekframe combineert de strakke uitstraling van een reclamebord met de flexibiliteit van een spandoek. Bij dit type frame wordt het doek strak om de buitenkant van het frame gespannen en..

MEER LEZEN

Doosletters – Nude Burger Club

Nude Burger Club is een exclusieve burger zaak waar je de lekkerste burgers kan bestellen. Ook Nude Burger Club had een frisse en herkenbare uitstraling nodig van buiten zodat het direct herkenbaar is voor klanten. TintTotaal mocht dan ook de gevelsigning verzorgen er is gekozen voor een haakse dubbelzijdige lichtbak en doosletters die direct worden verlicht en welke zijn gemonteerd tegen de gevel d.m.v. een frame in de kleur van de gevel. Duurzaamheid mag hier ook niet ontbreken en daarom worden de letters en de lichtbak verlicht met led verlichting.

MEER LEZEN

Doosletters – Pro Car Wrap

Pro Car Wrap is een specialist in car wrapping, automotive styling & ruiten tinten. Ook worden er car wrap trainingen gegeven. Doordat PCW een dochteronderneming is van TintTotaal is de gevelsigning en lichtreclame ook verzorgd door TintTotaal. Hier hebben we een mat zwart dibond plaat gebruikt om te bevestigen tegen de gevel welke is v.v. belettering en doosletters, de doosletters worden direct verlicht d.m.v. led verlichting wat overdag en natuurlijk in de avond zorgt voor een hele mooie uitstraling.

MEER LEZEN

Lichtreclame Jacks Juice & Kitchen

Voor Jacks Juice & Kitchen te Amsterdam mochten wij de gevelsigning verzorgen. Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van een zogenoemd flatbox met doorgestoken letters aan de rechter zijde en aan de linker zijde van de flatbox hebben we doosletters gemonteerd welke zijn v.v. bestickering zodat het precies het logo nabootst, ook hebben wij aan de rechter zijde van de gevel een ronde uitsteekbak gemaakt en gemonteerd. Dit alles wordt uiteraard verlicht d.m.v. led verlichting.

MEER LEZEN

Lichtbakken Atlantis juwelier

Voor Atlantis juwelier te Den Haag hebben we lichtbakken gemaakt en geplaatst welke worden verlicht d.m.v. led verlichting. Het zijn unieke lichtbakken omdat we ook de lichtbak randen hebben v.v. een full colour wrap met een verloop wat ook terugkomt in de huisstijl al met al een geslaagd project!

MEER LEZEN

busbestickering

Duurzame busbestickering voor speciale evenementen

Busbestickering voor promotionele doeleinden Busbestickering kan in vele vormen voorkomen, ook op ‘afwijkende’ bussen of voertuigen zoals touringcars, custom made bakwagens, campers of zoals onlangs het volledig rood wrappen en voorzien van full colour bestickering van een vuilniswagen voor een actie van Greenpeace! Omdat dit ook bij de opdrachtgever past en wij bij TintTotaal ook steeds meer gebruik maken van duurzame pvc-vrije folies en eco solvent inkten hebben we dat bij diverse projecten met busbestickering ook toegepast. Dit draagt ook bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen waarvoor wij al eens de DAM Prijs in ontvangst mochten nemen. De opdracht om de ‘All you need is love’ Kerstbus bestickeren is elk jaar..

MEER LEZEN

oba gevelreclame

Hoe vertaal je een huisstijl door naar bedrijfsreclame?

De basis van de huisstijl Wij zijn er trots op dat we zoveel mooie bedrijfsreclameprojecten mogen uitvoeren in Amsterdam en omstreken, vaak aan de hand van een bestaande huisstijl, vooral bij grotere ondernemingen. Een huisstijl wordt vaak vastgelegd in een huisstijlhandboek om de consistentie van logo’s, kleuren en lettertypes te behouden in bijvoorbeeld alle online (website, email nieuwsbrieven) en offline (drukwerk) uitingen. Als een bedrijf dat nog niet heeft kan onze ontwerpafdeling die ook verzorgen. Van ontwerp tot uitvoering Bedrijfsreclame maken wij in zeer verschillende uitvoeringen zoals raambestickering, freesletters of lichtreclame. Dit begint altijd met een concept ontwerp waarbij we vaak gebruikmaken van een bestaand huisstijlhandboek. Maar daar staan vaak..

MEER LEZEN

gold metallic wrap

Gold chrome wrap Jaguar F-Type voor FHM

Voor een event van FHM magazine hebben wij een Jaguar F-Type een gold chrome wrap gegeven. Helemaal in Dubai stijl! Promotionele gold chrome wrap De wrap bleef helaas maar een dag zitten want het was een promotionele wrap voor de FHM500 Launchparty. De winnares die zich voor een jaar De Mooiste vrouw van Nederland mag noemen, Nochtli Peralta Alvarez, moest namelijk wel in stijl aankomen op het event. En volgens FHM behoort onze wrap tot De 10 tofste auto wraps die wij ooit gezien hebben! Toch leuk om te lezen. Je ziet het steeds meer op straat: een auto met een full colour wrap of een wrap in een ludieke..

MEER LEZEN

wetgeving blinderen

Wetgeving blinderen: wat is toegestaan bij het blinderen van je autoruiten?

Wat is wettelijk toegestaan bij het blinderen van je autoruiten? Je autoruiten laten blinderen heeft veel voordelen: schadelijke UV-stralen worden tegengehouden, je auto blijft koeler bij warm weer waardoor je ook nog eens energie bespaart, de pricacy wordt verhoogt en je bekleding verkleurd niet. Blinderen kan in verschillende percentages van lichtdoorlatendheid en wij krijgen vaak vragen over wat er nou wel en niet mag. Hieronder vind je alle informatie over de wetgeving blinderen volgens het Landelijk Parket Team Verkeer Openbaar Ministerie. Wetgeving blinderen In Nederland is het niet toegestaan om de voorste autoruiten (vanaf de A-stijl) te voorzien van folies of coatings die de lichtdoorlatendheid beperken. De achterruit en achterzijruiten..

MEER LEZEN

print op hout

Direct print, een creatief idee voor voor vele toepassingen

Wij kunnen ook direct print op vele soorten plaatmateriaal leveren, zoals sommigen van jullie misschien wel weten, door de inzet van onze flatbed printer. Hiermee printen we vaak op kunststof opaalplaten voor toepassingen in Led plafonds waarbij er meestal gebruik wordt gemaakt van een afbeelding van wolken om het effect van een buitenraam te suggereren. Maar ook uitgefreeste logo’s voor binnenreclame beprinten wij direct met UV print. Steigerhout is populair in het interieur Enorm populair de laatste tijd is het gebruik van steigerhout in het interieur maar ook op terrassen (denk aan horeca of binnentuinen van kantoren) waarbij er vaak meubels op maat worden gemaakt van gebruikte steigerhouten planken. Maar..

MEER LEZEN

busbestickering fiep westendorp

Bestickering Fiepbus

Ter ere van de 100-jarige verjaardag van Fiep Westendorp, die de beroemde illustraties voor de boeken van Annie M.G. Schmidt maakte, verzorgde TintTotaal de busbestickering van de Fiepbus die een jaar door Nederland tourt. Wat is de Fiepbus? Het rijdend kunstwerk is maar liefst 9,5 meter lang en meer dan 3,5 meter hoog! Op de benedenverdieping van de bus kunnen de jongsten (4-8 jaar) in een doolhof op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp. Ze vinden er allerlei spelletjes en bekende Fiepkarakters. Op de bovenverdieping kunnen 36 kinderen en begeleiders op de bankjes plaatsnemen om daar spelletjes te doen, te knutselen en nog veel meer. Voor meer informatie over..

MEER LEZEN

ruiten tinten

Blinderen 35% lichtdoorlatend

RAGE 35% is de lichtste tintsoort die we toepassen op de b-stijl (alles achter de voorportieren), de klanten die hiervoor kiezen willen dat er van buitenaf nog vrij goed naar binnen gekeken kan worden maar toch een klein stukje privacy. Daarnaast biedt deze folie 35% warmtewering en is maar liefst 99% UV-werend.

MEER LEZEN