Blog | Tint Totaal Reclame Professional
Ultra Chameleon Folie Kameleon folie autoruiten

Alles wat jij moet weten over Ultra Chameleon Folie

Naar aanleiding van ons viraal gaan op TikTok– op het moment van schrijven hebben we al meer dan 260.000 views- krijgen wij enorm veel vragen over Ultra Chameleon Folie. Daarom hebben we de meeste gestelde vragen, met antwoorden, voor je op een rijtje gezet. Is Ultra Chameleon Folie legaal in Nederland? In het beginsel is het toegestaan. Folies met een lichtdoorlatendheid groter dan 55% mogen in Nederland op een voorruit worden getint. Voor meer info verwijzen we je naar de site van de overheid. Mag Ultra Chameleon folie op alle ruiten van de auto? Nee, de Ultra Chameleon folie mag vanwege de wetgeving in Nederland alleen op de voorruit. Wel..

MEER LEZEN

6 tips om beter op te vallen met je bedrijf

Je logo op een gezamenlijk reclamezuil is mooi meegenomen, maar je onderscheidt jezelf er niet echt mee en valt er ook niet echt mee op. Veel bedrijven laten nog veel liggen als het aankomt op de vind- en herkenbaarheid. Bij TintTotaal helpen we je graag om je bedrijf beter op de kaart te zetten. Spoiler: dat is binnen in het gebouw minstens zo belangrijk als daarbuiten. Stel je voor: aan de weg staat een reclamezuil met alle bedrijven die in het pand zitten, waaronder die van jou. Ook op het parkeerterrein staan een aantal borden met het logo van jouw bedrijf, de klant weet dus exact bij welk gebouw hij/zij..

MEER LEZEN

Raambestickering voor &samhoud

Het nog te openen filiaal van &samhoud is door ons voorzien van full colour raambestickering voor de buitenramen en de gevel. In totaal zijn er vijf ruiten van de winkel aan het Oosterdok bestickerd met zelfklevend polymeer vinyl voorzien van glans UV- en kraswerend beschermlaminaat van het merk Ritrama in verschillende kleuren. Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd. Omdat het gehele proces binnenshuis plaatsvindt, kunnen we de beste prijs/kwaliteit garanderen. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

MEER LEZEN

Lichtreclame voor Kunstveiling.nl

Voor online veilinghuis Kunstveiling.nl hebben wij de gevel voorzien van lichtreclame. De gevelverlichting bestaat uit doosletters gewrapped in Day/Night Dark Gray Film. De gevelreclame is voorzien van highpower LED-modules die ervoor gaan zorgen dat de doosletters ook in het donker goed zichtbaar zijn. De hamer van het veilinghuis is op een dibondplaat met de kleur plaat RAL 1016 Pantone 609 bevestigd. Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd. Omdat het gehele proces binnenshuis plaatsvindt, kunnen we de beste prijs/kwaliteit garanderen. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem..

MEER LEZEN

Full body reclame carwrap voor bestelbus Budbee

Voor de van origine Zweedse pakketjesbezorgservice Budbee hebben wij twee bestelbusjes voorzien van een full body car wrap. De bestelbussen zijn met CMYK volledig in de huisstijl van Budbee gewrapt. De folie die is gebruikt is een zelfklevend polymeer- en cast vinyl voorzien van glans of mat met UV- en kraswerend beschermlaminaat van Avery. De same- and next day delivery service is in Zweden, Denemarken en Finland al marktleider. Ook met Nederland heeft het bedrijf grootste plannen en daar zullen deze twee stijlvol gewrapte bestelbussen zeker bij helpen. Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam..

MEER LEZEN

Gevelreclame en signing voor Chiqueolatte

Voor de Rotterdamse vestiging van café Chiqueolatte hebben wij de gevel van nieuwe reclameverlichting voorzien. Daarnaast zijn er ook nog twee binnenmuren uitgerust met doosletters. De gevelreclame bestaat uit LED-verlichte doosletters die op aluminum zijn gelast en zijn beschermd met Acrylaat 3mm front. De SMD Samsung LED-modules zijn goed voor 60.000 branduren. De twee binnenwanden zijn voorzien van doosletters die Eat, Drink & Read lezen. Aan de voorkant zijn ze opaal wit, en rondom hebben de letters de kleurcode RAL9005. Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht..

MEER LEZEN

Lichtgevelreclame met doosletters voor BurgerBar Amsterdam

De BurgerBar is door TintTotaal voorzien van nieuwe gevelreclame. De oude belettering was aan vervanging toe. Daarom zijn we met de klant gaan zitten. Uiteindelijk is er, na goed overleg en met inachtneming van de wensen van de klant, gekozen voor doosletters met acrylaat fond in de kleuren Oracal 551-321 tomato / RAL 3020 traffic red. Het frame heeft de kleur RAL 7006 beigegrijs gekregen. De doosletters zijn daarna voorzien van high power LED-modules. Dit zijn lampen van hoge kwaliteit die, zoals de naam al doet vermoeden, erg krachtig zijn. Ze gaan er voor zorgen dat de BurgerBar goed herkenbaar in het straatbeeld van Amsterdam wordt. De lichtgevelreclame is namelijk..

MEER LEZEN

Woordkunst wordt beletterd in de Openbare Bibliotheek Amsterdam

Op verzoek van de Openbare Bibliotheek Amsterdam hebben wij twee gedichten van woordkunstenaars Adriaan Jaeggi en Gerswhin Bonevacia op de wand beletterd. Daarnaast hebben we ook een aantal ramen voorzien van zandstraalfolie en is een deel van het interieur verfrist met een nieuwe wrap. Meteen bij binnenkomst van de Openbare Bibliotheek van Amsterdam prijkt het gedicht Plaats ter genezing van de ziel van huidig stadsdichter Gershwin Bonevacia op de muur. Het gedicht Gebed van Adriaan Jaeggi, speciaal door de toenmalig stadsdichter geschreven voor de opening van de vestiging in 2007, hangt boven de sectie met kinderboeken. Het beletteren van de muren bleek een hele kluif. Een van de wanden die..

MEER LEZEN

Privacyfolie voor binnenramen Nieuwe Kerk Utrecht

Voor de Nieuwe Kerk in Utrecht hebben wij maar liefst 26 ramen voorzien van full-colour speciale privacyfolie (zandstraalfolie). De ramen hebben negen verschillende formaten en hebben samen een oppervlakte van circa 32 m2. De 26 ramen zijn beplakt met drie verschillende tekeningen. Deze zijn aangedragen door de Nieuwe Kerk zelf en zijn met enkele aanpassingen van onze hand vertaalt op privacyfolie. Het materiaal wat gebruikt is, is een zelfklevend polymeer transparant vinyl met dekkende zandstraalfolie. Deze raamdecodering wordt ook wel melkglasfolie genoemd omdat het lijkt of men tegen een vol glas melk kijkt. Diverse kantoren, ziekenhuizen en nu ook kerken maken gebruik van deze folie. Privacyfolie wordt, zoals de naam..

MEER LEZEN

TintTotaal gooit hoge ogen bij GP Zandvoort

TintTotaal gooide dit weekend -letterlijk- hoge ogen op het Formule 1 circuit bij Zandvoort. Waar er op social media door sommigen een hetze werd gevoerd vanwege de drukte op het evenement, droegen wij bij aan een mogelijkheid om de race op afstand te bewonderen. De door ons gewrapte en bestickerde Lebara-hoogwerker stond net buiten het terrein. Hier werden racefans die naast een kaartje hadden gegrepen, getrakteerd op een dagje Formule 1 in de Lage Landen. Toen promotie-bureau Natwerk ons twee weken voor het evenement namens provider Lebara benaderde met de vraag of wij wilde helpen bij dit project, hoefden we geen twee keer na te denken. Ons salesteam zette het..

MEER LEZEN

Tesla’s gewrapped en bestickerd voor Teddy Kids

??????????????? ???????? ??? ?? ???????? ??? ???? ? ?? Voor de Leidse buitenschoolse opvang Teddy Kids hebben wij zeven Tesla’s full-body gewrapped en van bestickering voorzien. Elke auto heeft naast een wrap en het logo van Teddy Kids een uniek design op de zijkant gekregen. Afgelopen week hebben wij de Tesla’s van BSO Teddy Kids uit Leiden van wrapping en stickers voorzien. De zeven Tesla’s, zes maal Tesla Model 3 en een Tesla Model X, zijn gewrapped in zelfklevend cast wrapping vinyl met polymeer snijfolie in de kleuren Avery Pink matt metallic AP2230001 (roze) en Oracal Azur metallic matt 970-197 (blauw). De stoet van uniek gewrapte elektrische auto’s trok veel..

MEER LEZEN

Inge Saraswati | Reclamebord en Gevelreclame

Voor Inge Saraswati, centrum voor universele wijsheid & levensgeluk in Aalsmeer, hebben wij bijzondere gevelreclame verzorgd. Deze bestaat uit een gevelbord met daarboven een Boeddhabeeld van steen. Het bord is drie meter hoog, twee meter breed en staat op een aluminiumconstructie. Ook is de brievenbus met contourgesneden belettering bestickerd. Voor het materiaal van het gevelbord is gekozen voor witte Dibond-platen, die voorzien zijn van contourgesneden bestickering in de kleur Oracal 551-204 ‘Melon Yellow’, waarbij de aluminiumconstructie is gespoten in zwartgroen (RAL 6012). Deze kleurtint is een belangrijk onderdeel van het RAL Classic kleurenpallet. De combinatie van deze twee prachtige kleuren zorgt voor een mooi donker/licht effect. De klant was enorm te spreken over het..

MEER LEZEN

TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
Brand of Amsterdam Creative | 200+ Google reviews 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐
This is default text for notification bar