Home / Project / Full Colour Wrap Met Verloop Naar Wit

Full colour wrap met verloop naar wit

Voor Beton Ciré Centrum deden wij een gedeeltelijke wrap. De auto was wit en de achterpanelen en de achterkant zijn full colour gewrapt. mooi detail bij dit ontwerp vonden wij dat de full colour foto’s een verloop hebben naar het wit, wat een zeer subtiele en chique uitstraling geeft.

De achterpanelen vanaf de portierdeuren zijn gewrapt met één full colour sticker met het logo meegeprint, net als op de achterkant. De groene banen, de witte teksten, het logo op de motorkap en de teksten op de portierdeuren zijn losse snijstickers.

Wij, en ook de klant, waren erg tevreden met het resultaat!

Beton Ciré Centrum is gespecialiseerd in het aan brengen van Beton Ciré Original en sierbeton in badkamer, douches, wanden, vloeren, keukens, aanrechtbladen, achterwand keuken, houten en betonnen trappen, meubels.

Beton Ciré Original komt rechtstreeks uit de fabriek vandaan. In officiële documenten wordt het daarom ook wel als Béton Ciré geschreven. Een stijlvol product die op vele manieren toepasbaar is. Het is namelijk watervast en daardoor op veel plaatsen in het huis te gebruiken. Als specialist zien zij diverse toepassingen van het gebruik van Beton Ciré. Natuurlijk het gebruik in keukens, badkamers en vloeren maar ze zien ook wel creatievere toepassingen. Wist u bijvoorbeeld dat het materiaal zich ook goed leent voor meubels (zoals tafels) of open haarden?

Verschillende soorten Beton Ciré

Beton ciré heeft de laatste jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. De variatie in toepassingen is daardoor enorm toegenomen. Afhankelijk van de wensen van een klant kan dus een bijpassend product worden gekozen. In de webshop verkopen ze daarom de standaard Beton Ciré Original maar ook Beton Cire metallic, Beton Lisse en Beton Marmer. Al deze producten zijn in verschillende kleuren te kiezen, zo ontstaat een grote variatie van mogelijkheden.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl