Home / Project / Netflix Ferry Camper Promotionele Bestickering

Netflix Ferry | Camper Promotionele Bestickering

Wij hebben het genoegen gehad om voor onze opdrachtgever een promotionele bestickering  te voorzien op een Fiat Ducato camper.

Een toffe promotionele bestickering voor de Netflix film ‘Ferry’, dat over het leven gaat van Ferry Bouman, -gespeeld door Frank Lammers- die in de huid kruipt van een drugsbaron waarbij zijn loyaliteit wordt beproefd en hij zijn grote liefde ontmoet.

Allereerst hebben wij de camper volledig moeten opmeten op locatie, zodat wij het ontwerp op maat konden inmeten en creëren. Vervolgens hebben wij een mockup, oftewel een opmaak voorbeeld aangeleverd naar onze klant voor goedkeuring, daarna kan de productie in gang worden gezet door de specialisten in de werkvoorbereiding.

Op onze productieafdeling wordt de volledige bestickering geprint op milieuvriendelijke folie en is er tevens matlaminaat toegepast ter voorkoming van reflectie bij het nemen van foto’s bij de camper (veel acteurs en crewleden uit de serie Undercover hebben dit op social gedeeld!) en een professionele afwerking.

Bij TintTotaal hebben we een eigen designstudio met een ervaren design team. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van vrijwel alles binnen onze sign branche, maar ook voor het laten ontwerpen van een logo of huisstijl ben je bij ons dus aan het juiste adres! Onze opdrachtgever leverde de logo’s en designs in dit geval zelf aan, indien je nog geen (logo) ontwerp hebt helpen wij je graag verder. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wil je meer informatie over promotionele bestickering en wat we voor jouw wagenpark kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl