Onze partners

TintTotaal werkt samen met vakkundige partners

supercarwraps-logo
Supercarwraps.nl
Super Car Wraps uit Amsterdam heeft zich gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Bij het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van deze onderdelen nemen wij de eventuele huisstijl evenals de communicatiebehoefte van de opdrachtgever als referentiepunt. De kracht van Super Car Wraps is het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van unieke communicatie- dragers die moeten bijdragen aan de herkenbaarheid uw organisatie.

logo privacyfolie
Privacyfolie.nl
Privacyfolie.nl levert en monteert raamfolies met diverse functies. Onze medewerkers zijn ervaren met de eisen die zowel bij particulier als commercieel gebruik gesteld worden.

logo autobeletteren
Autobeletteren.nl
Autobeletteren.nl is uw partner in alle vormen van reclame. Wilt u een product of dienst beter en effectief verspreiden? Wij zijn gespecialiseerd in het beletteren van auto’s, car wrappen, styling en nog veel meer. Met onze commerciele bedrijfseigenschappen en vaardigheden weten we wat u nodig heeft en geven wij u graag advies op maat. Zo brengen wij al uw wensen in kaart en zorgen voor een onovertreffelijk eindresultaat. Alle puntjes op de i zetten van uw ideëen en deze tot in de puntjes uitwerken is onze zorg. Uiteraard met hoge kwaliteit materiaal, vakbekwame monteurs en service voor, tijdens en na een opdracht!

logo restyles
Restyles.nl
Restyles heeft jarenlange ervaring op het gebied van web, print, reclametechniek en effectieve marketing en bestaat uit een creatief en enthousiast team met unieke strategieën. Wij zetten uw ideeën om in een strak en aantrekkelijk eindresultaat en zetten uw onderneming in de spotlight. Belangrijk voor ons is dat u gezien en herkend wordt, dat is ons doel en daar werken wij voor! Door onze scherpe en betaalbare prijzen zijn onze diensten voor zowel kleine als grote ondernemingen bereikbaar. Top service en persoonlijk contact staat bij ons hoog, dit zorgt voor vertrouwen en lange samenwerking. Daarom staan we altijd open voor een kop koffie bij u thuis of op het werk om uw ideeën te bespreken en met u mee te denken. Niet alleen tijdens het project staan wij altijd voor u klaar, maar ook na de oplevering van het eindresultaat komen wij bij problemen altijd snel in actie.

ldb administratie logo
LDB Administratie & Advies
LDB Administratie & Advies is een belastingadvies- en administratiekantoor, dat zich primair richt op het midden en klein bedrijf. Uw administratie is bij ons in betrouwbare handen, waardoor u zich als ondernemer zorgeloos kunt concentreren op de primaire activiteiten van uw onderneming. Wij verzorgen niet alleen uw administratie, maar vormen ook een belangrijke klankbord voor vragen en antwoorden voor de meest uiteenlopende zaken.

Diensten die wij aanbieden:
– Begeleiding startende ondernemers
– Verzorgen financiële administratie
– Aangifte Omzetbelasting
– Aangifte Inkomstenbelasting/Vennootschapsbelasting
– Salarisadministratie
– Financieel/Fiscaal Advies
– Samenstellen jaarrekening en periodieke rapportage
– Controle van uw eigen boekhouding
– Second opinion van uw actuele situatie