Home / Project / Signing Kantoor Rn Letselschade

Signing kantoor RN Letselschade

Voor het snelgroeiend letselschadebureau RN Letselschade heeft TintTotaal diverse signing gedaan op hun kantoor in Amsterdam. Zowel de binnen- als de buitenkant zijn nu voorzien van kenmerkende reclamedisplays, wat belangrijk is om herkenbaar te blijven in de drukke stad.

Aan de buitenkant is een verlichte doosletter te zien met het logo. Dit zijn driedimensionale letters die op aanvraag kunnen worden voorzien van individuele verlichting. De doosletter is voorzien van high power LED modules en heeft de afmetingen 350 cm breed bij 53 cm hoog. Net als bij Escher Cloud bevat deze aluminium gelaste doosletter high power LED modules die tot wel 60.000 uur licht kunnen genereren. Naast de verlichte boxletters zijn er ook raamstickers te zien op de gevelramen en op de binnendeuren. Het gaat om zelfklevende polymeer zandstraalfolie en zelfklevend polymeervinyl van het merk Oracal. Het zelfklevende polymeervinyl is voorzien van een beschermende glanslaminaat waardoor het minder gevoelig is voor vuil en krassen.

Tot slot is de binnenwand voorzien van een freeslogo van het bedrijfslogo. Je moet immers representatief blijven, ook als jouw klanten binnen zijn. De resultaten zien er  fraai uit en RN Letselschade had het volste vertrouwen in onze deskundigheid en ervaring.

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd. Omdat het gehele proces binnenshuis plaatsvindt, kunnen we de beste prijs/kwaliteit garanderen.

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl