Home / Project / 13 Trailers Voorzien In Volledige Bestickering In Huisstijl

13 Trailers voorzien in volledige Bestickering in huisstijl

Voor Hello Fresh hebben wij vandaag een geweldig project afgerond. 

De afgelopen maanden hebben wij maar liefst 13 trailers van het maaltijdbezorgbedrijf over de vloer gehad voor een full body bestickering. Een geweldige klus waar veel nauwkeurigheid en vakkundigheid bij komt kijken. De trailerwrap bestaat uit meerdere lagen folie. Onze professionals zorgen er voor dat de 13 verschillende lagen naadloos op elkaar aansluiten.

Grote opdrachten als deze zijn altijd uitdagend, waarbij teamwork een grote rol speelt alsmede een zorgvuldige voorbereiding, goede onderlinge communicatie en een dosis droge humor šŸ˜‰

De van origine witte vrachtwagens zijn door ons bestickerd in de huisstijl van Hello Fresh. Een aantal van de trailers moeten eerst zorgvuldig worden verwijderd van oude wrap en belettering. Eenmaal gestript en schoongemaakt, zijn ze door ons team van signers en specialisten voorzien van de juiste Hello Fresh bestickeringen. Voor de folie is gekozen voor een custom made zelfklevend polymeer vinyl met luchtkanalen voorzien van mat, Uv- en kraswerend beschermlaminaat van Ritrama in de kleur VF2 True rich.

We zijn dan ook blij dat Hello Fresh wederom voor Tinttotaal heeft gekozen bij het bestickeren van alle vrachtwagens. Het gehele proces van het ontwerp tot aan het aanbrengen van bestickering heeft in totaal 8 weken geduurd, bij Tinttotaal zijn we dan ook apetrots met het prachtige eindresultaat!

Van unieke designs op maat tot uitvoering; onze experts staan klaar om jou te adviseren en tot dienst te zijn. Maar ook met bestaande logoā€™s of gehele designs kunnen wij raad mee. Omdat wij een eigen designstudio hebben, houden we alle lijntjes kort en heb jij als klant veel inzicht en inspraak in het gehele proces. Voordat wij beginnen met het wrappen/beletteren of bestickeren van je voertuig, leveren we altijd een proefprint en proefontwerp, zodat je kunt zien hoe het er uit komt te zien. Eventuele aanpassingen nodig? dan doen wij dat uiteraard met alle plezier.

Tinttotaal is jouw one-stop signbedrijf voor autobelettering, carwraps, gevelreclame en hoogwaardige bestickeringen. 

Interesse in een van onze diensten? Neem contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl