Home / Project / Opvallende Bestickering Bestelwagen Van Reclamebureau Truus

Opvallende bestickering bestelwagen van reclamebureau Truus

Reclambureau Truus, is bij TintTotaal langs geweest met één van zijn bestelwagens laten voorzien van een prachtige en opvallende bestickering. Wij juichen de kleurkeuze absoluut toe, want dit gloednieuwe busje zal nekken doen draaien. 

Hoe het proces begint bij de studio van TintTotaal 

Het begon allemaal met een opdracht van reclamebureau Truus aan onze ervaren grafisch ontwerpers. Samen sloegen ze de handen ineen en keken ze hoe ze de wagen konden perfectioneren. Door het reeds bestaande logo te combineren met afbeeldingen die de reclamebureau heeft gekozen, zijn we tot de conclusie gekomen dat de bus met een opvallende bestickering absoluut zal opvallen.

Materiaal 

In eerste instantie is de gehele bestelbus voorzien van een full body carwrap. Daarbij is gekozen voor een prachtige wrapfolie namelijk de Oracal 970RA 816 papyrus.  Vervolgens is de bestelbus voorzien van prachtige bestickering. Deze bestickering is uitgevoerd met polymeric vinyl en self adhesive polymeric vinyl, afgewerkt met een matte laminaat.

Waarom je voor TintTotaal moet kiezen

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signengevelreclameautobestickering, raamfolie print-, digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd.

Wij kunnen het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering, binnenshuis uitvoeren. Mede daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. 

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

truus-bestickering

truus-reclame

vanwrap

bestickering-voorbeeld

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl