Home / Interieur / Interieurfolie En Print

Interieur wrap

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Een interieur wrappen

Het wrappen van een interieur is een prachtige manier om jouw bedrijfspand meer sfeer te geven. De wrap kan worden toegepast op muren, kasten, balies en zelfs op deuren. Renoveren is vaak voordeliger dan vervangen, dus als je voor interieur wrap kiest, dan heb je niet alleen een fraai design, maar bespaar je tegelijkertijd ook een hoop kosten!

Kasten wrappen

Waarom zou je nieuw meubilair kopen als je ook kan wrappen? Dit is efficiënter, duurzamer en vaak ook leuker! De wraps waarmee we werken zijn van speciaal materiaal. Het is niet alleen de kleur en het motief die dit product uniek maakt, de folie geeft door de structuur een unieke uitstraling. Door de luchtkanalen en verschillende diktes van de folie, wordt plakken ten alle tijden goed toegepast door onze specialisten en is het resultaat uitstekend.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Een keuken wrappen

Of het nou een kledingkast betreft die met interieurwrap beplakt moet worden, de keuken een nieuwe uitstraling geeft, of de woonkamer muur die je van een nieuwe wrap voorziet. Met interieur wrap steek je meubilair in een mum van tijd in een gloednieuw jasje. Het eindresultaat zal er dan ook buitengewoon fraai uitzien!

Keukenblad of keukenkastjes wrappen

Heb je een goed idee voor freesletters? Onze ervaren studio maakt er graag een gaaf ontwerp van en een niet van echt te onderscheiden impressie van hoe het eindresultaat zal zijn. Als het ontwerp gefinaliseerd is, kunnen we de letters snel produceren. Doorgaans binnen 5-7 werkdagen. Onze vakkundige monteurs monteren de letters graag op de gevel of binnenwand. Maar uiteraard zijn er meer opties. Bijvoorbeeld freesletters op plexiglas. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

De voordelen van interieur wrap op een rijtje:

Waarom kiezen voor een interieur wrap?
Check
Lagere kosten: 50 tot 70% goedkoper dan een traditionele renovatie
Check
Gemakkelijk in onderhoud
Check
Lange levensduur
Check
Makkelijk aan te brengen
Check
Visueel aantrekkelijk
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie voor interieur wrap

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl