Home / Project / Gratis Corona Preventie Stickers

Gratis corona preventie stickers

Gratis corona preventie stickers. Van TintTotaal voor jou!

Wij willen alle ondernemers graag een hart onder de riem steken en daarom kan je vanaf nu bij ons terecht voor gratis corona preventie stickers. Op de stickers staan de maatregelen op een duidelijke en begrijpelijke manier afgebeeld. De stickers zijn tussen 10.00 uur en 16.00 uur gratis op te halen bij de vestiging van TintTotaal op de Isolatorweg 34 in Amsterdam Sloterdijk. “We willen hiermee andere ondernemers en bedrijven steunen, en daar waar mogelijk is helpen.”

Samen voor elkaar

Helaas merken we allemaal dat corona voorlopig nog onder ons is. Voor veel ondernemers is het soms lastig het hoofd boven water te houden. Om die ondernemers te steunen hebben we een flinke voorraad stickers gemaakt die iedereen gratis mag meenemen, ongeacht of je bij ons een ander corona preventie product bestelt of langskomt voor advies over gevelreclame, raambelettering, lichtreclame of autobelettering.

De sticker kun je heel makkelijk zelf op elke (schone en gladde) ondergrond plakken en hij is voorzien van beschermend UV-werend en krasbestendig laminaat zodat hij ook buiten gebruikt kan worden, denk daarbij aan ramen, kassa’s, bureaus, balies enzovoorts. Ook zijn de gratis corona preventie stickers gemakkelijk weer te verwijderen na verloop van tijd omdat we ze geproduceerd hebben op een vinyl met een verwijderbare lijmlaag zoals we ook gebruiken voor promotionele bestickeringen. En hopelijk kunnen deze stickers er in de nabije toekomst weer vanaf!

Wij zijn niet voor niets reclame professional en one stop shop voor signing. Ons team ontwerpt, produceert en monteert dagelijks opvallende bedrijfsreclame in alle bedenkbare vormen. Omdat we alles in eigen huis produceren vonden we het een kleine moeite om op deze manier alvast de stickers te ontwerpen en te produceren, samen staan we sterk! De stickers maken de maatregelen die we van het RIVM gekregen hebben nog even extra duidelijk voor klanten. Zodat een veilige afstand van het personeel en de klanten onderling aangehouden kan worden.

Blijf gezond en neem gerust contact op voor vragen.

gratis preventie sticker

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl