Home / Project / Feestbus Voor Cafe Dommering

Feestbus voor Café Dommering

Café Dommering was bij TintTotaal aan het juiste adres om een te gek ontwerp te laten maken en te wrappen. De Mercedes Citan bestelbus was oorspronkelijk helemaal wit, maar nadat het voertuig een week in Amsterdam had gestaan, kwam het feestelijk terug naar het gezelligste café van Winschoten. Maar de bus zal niet alleen daar gezien worden, het is dé feestbus van heel Nederland!

Opvallende manier van reclame

Als ondernemer is het van cruciaal belang om op te vallen en de naamsbekendheid te vergroten. Wie wil er tegenwoordig niet gezien worden? Als jij een wagenpark hebt van één of meerdere voertuigen, is reclamebestickering bijna een must. We kunnen wel stellen dat een bedrijfswagen zonder reclamestickers erop ‘not done’ is in 2022. Jij wilt jouw klanten natuurlijk laten zien dat jij een betrouwbaar bedrijf bent en dat ze bij jou aan het juiste adres zijn. Naast het vertrouwen dat een mooie autobestickering wekt, is het ook een goede manier om de naamsbekendheid uit te breiden. Ook wel een ‘rijdend visitekaartje’ genoemd. Ons motto is: goede reclame valt op!

Van opmaak tot belettering

TintTotaal is dé totaalleverancier van autobelettering. Naast het ontwerpen en produceren van belettering, brengen wij de reclame ook aan op de voertuigen in onze eigen werkplaats. Als het ontwerp er al is, verzorgen wij graag de montage, desnoods zelfs op locatie. In onze ontwerpstudio werken ervaren ontwerpers die aan de hand van een logo of huisstijl de belettering kunnen omtoveren tot een echte blikvanger op de weg!  Ook de productie van de belettering gebeurt in onze studio.

Waarom je voor TintTotaal moet kiezen.

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van sign, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam en een in-house studio, daarom leveren wij projecten snel en gedetailleerd. Omdat het gehele proces binnenshuis plaatsvindt, kunnen wij de beste prijs/kwaliteit garanderen.

Geïnteresseerd in één onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl