Home / Project / Freeslogo En Zuilbestickering Voor Dun Yong Food Services

Freeslogo en zuilbestickering voor Dun Yong Food Services

Leverancier van de Aziatische keuken, Dun Yong Food Services, heeft de voorgevel van de entree laten voorzien van een freeslogo. Het freeslogo is gemaakt van drie millimeter dikke aluminium composiet. Daarnaast is een dubbelzijdige onverlichte zuil bestickerd met het nieuwe design!

De bedrukking van de freeslogo is gedaan in drie kleuren. De kleuren die zijn gebruikt voor het freeslogo zijn rood RAL 3016 koraalrood, zwart RAL 3011 en groen fullcolour print.

Het freeslogo is direct tegen de gevel geplaatst, hierdoor ziet het er erg strak uit wat heel goed bij het bedrijfspand past.

3D freesletters of gevelletters geven een chiquere uitstraling dan een plat reclamebord. Wij leveren gefreesde en gelaserde letters in diverse materialen, diktes en kleuren. Montage kan direct tegen de gevel, op afstandhouders of voorgemonteerd op een frame, (afhankelijk van de ondergrond). Maar freesletters kunnen bijvoorbeeld ook rechtstreeks op een raam gelijmd worden.

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd op.

Wij kunnen het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering, binnenshuis uitvoeren. Mede daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. 

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl