Home / Project / Autobestickering In De Huisstijl Van Chase

Autobestickering in de huisstijl van Chase

Voor marketingbureau Chase voerde TintTotaal een voertuig bestickering uit in de huisstijl van het bedrijf. En toen kwam er nog een, en nog een, en nog een. Wij hadden hier eerder al wat over geschreven en dat lees je hier. Maar dat is nog lang niet alles! We zijn erg blij met de samenwerking en we weten zeker dat er nog veel meer voertuigen zullen volgen. 

Waarom autobelettering/autobestickering?

Autoreclame in de vorm van bestickering is een van de meest effectieve manieren om de aandacht van jouw doelgroep te krijgen. Er is geen betere manier om positief op te vallen in het verkeer. Bij TintTotaal kunnen we jou dat onderscheid bieden, zodat jij boven de rest uitsteekt. Het begint met ons ervaren ontwerpteam. Het ontwerpen van autoreclame is een vak apart. Als jij meer wilt dan alleen een belettering op jouw deuren en echt wilt opvallen, ben jij bij ons aan het juiste adres. Omdat wij alles in eigen huis produceren, kunnen wij het kleurbeheer in de gaten houden om verrassingen te voorkomen. Wij werken met zoveel mogelijk milieubewuste snij- en printfolies en onze drukkers gebruiken uitsluitend eco-solvent inkten.

De bestickering van jouw auto moet niet alleen de aandacht trekken, maar je moet er ook jarenlang zorgeloos plezier van hebben. Wij willen immers dat het afgeleverde werk ook goede reclame is voor ons bedrijf. Daarom kunt u van onze autobelettering verwachten dat we de beste merken gebruiken. Denk aan Avery, 3M en Oracal. Deze folies hebben een conserverende werking waardoor de lak van de auto langer meegaat. Verder zijn de bestickeringen waterbestendig en heb je standaard 5 jaar garantie op de folie.

Waarom je voor TintTotaal moet kiezen.

Bij TintTotaal doen we verder alles op het gebied van sign, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam en een in-house studio, daarom leveren wij projecten snel en gedetailleerd. Omdat het gehele proces binnenshuis plaatsvindt, kunnen wij de beste prijs/kwaliteit garanderen.

Geïnteresseerd in één onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl