Home / Voertuig / Magneetreclame

Magneetsticker auto

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Auto magneet stickers

Magneetstickers in de vorm van magneet letters of -cijfers is de perfecte tijdelijke belettering voor auto’s of bedrijfswagens. De boodschap wordt door middel van een magneet aan de auto bevestigd en bereikt veel mensen, maar is altijd snel en eenvoudig weer te verwijderen. Ideaal dus bij een tijdelijke actie van jouw bedrijf. Wil je een magneetsticker laten maken? Bij TintTotaal ontwerpen we deze in de vorm van een rechthoek of vierkant, maar ook in het rond of ovaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Logo magneet voor jouw auto

De magneetstickers zitten dankzij de magneet stevig op het voertuig. Ook op de snelweg komt de 0,9 dikke magneetsticker niet van de auto af. En moeten de magneetletters er weer af? Dat gaat eenvoudig en zonder sporen of schade aan de lak. Voor wisselende reclamecampagnes zijn deze magneten ideaal. Aanbrengen en verwijderen gaat veel makkelijker dan andere vormen van voertuigreclame, zoals:

  • Autobelettering
  • Auto wrapping
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Magneetfolie en magneet stickers voor de auto

Voor deze voertuigreclame gebruiken we een soepele magneetfolie die de contouren van de auto moeiteloos volgt. De folie is full color te bedrukken, waardoor zelfs foto’s haarscherp overkomen. Voor de bedrukking gebruiken wij eco-solvent inkten en folies met zo weinig mogelijk weekmakers voor een duurzaam resultaat. Deze wordt ter bescherming van UV-invloed en krassen nog voorzien van een beschermend glans- of matlaminaat naar keuze. Onze professionele ontwerpstudio helpt graag bij een opvallend ontwerp voor de magneetsticker.

Prijzen voor een auto magneet sticker

Benieuwd naar de prijzen van onze auto magneetstickers? Bij hogere aantallen gelden er zelfs staffelprijzen. Natuurlijk zijn alle maten en vormen mogelijk. We maken graag een voorstel op maat voordat we tot de productie overgaan die overigens geheel in eigen huis plaatsvindt waardoor de magneten ook nog eens zeer snel geleverd kunnen worden. Binnen een paar dagen rij je al rond met de nieuwe en handige magneetletters en -cijfers!

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

De voordelen van een magneetsticker voor auto’s:

Waarom kiezen voor magneetreclame?
Check
Flexibele oplossing en makkelijk te verwijderen
Check
Relatief goedkoper dan andere reclamevormen
Check
Maatwerk op basis van behoeften
Check
Goed te gebruiken voor tijdelijke promoties of evenementen
Check
Biedt bescherming voor de autolak
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl