Home / Over / Werken Bij Tinttotaal

Werken bij TintTotaal

Creatievelingen en liefhebbers van kleurrijke reclameboodschappen zitten bij TintTotaal helemaal op hun plek. Wil jij geen standaard kantoorbaan, maar wel de handen uit de mouwen steken? Lees dan verder. We zijn een print & montagebedrijf en binnen ons team ben je elke dag bezig met het produceren en ontwikkelen van fysieke marketing-uitingen. Denk hierbij aan autobestickering, gevelreclame, interieur signing- en renovatie. Word jij ons nieuwste teamlid?

De cultuur
van TintTotaal

Gemoedelijk, gefocust en gepassioneerd. Dat is hoe onze klanten ons team omschrijven. Elke dag zetten de collega’s van TintTotaal zich met volle overtuiging in om de wensen van onze klanten om te zetten in fysieke ontwerpen. Ons klantenbestand bestaat uit reclamebureaus, interieurdesigners, ziekenhuizen, gemeenten, wagenparken en nog veel meer. Ooit begonnen de gebroeders Akçay met het wrappen van particuliere auto’s, maar inmiddels is TintTotaal uitgegroeid tot een full service print- en productiebedrijf voor de zakelijke markt.

Het wrappen van voertuigen zit overigens nog steeds in ons DNA. Net als het realiseren van stijlvolle interieurs aan de hand van prachtige kleuren. De cultuur van TintTotaal ‘creatief’ noemen is een understatement. We creëren de meest unieke concepten en zijn voor veel bedrijven in Nederland de vaste productiepartner voor marketing- en reclameboodschappen.

Ben je op zoek naar een baan waarin je vijf dagen per week al jouw creativiteit de loop kan laten gaan? We nodigen je van harte uit om te solliciteren.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl