Home / Voertuig / Vrachtwagenreclame

Vrachtwagen reclame

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Vrachtwagen beletteren

Bij TintTotaal kun je terecht voor trailerbelettering, bakwagen- en/of aanhangerbelettering oftewel het bestickeren van trailers en bakwagens. Daarbij kun je denken aan een full colour belettering of snijteksten waardoor de zichtbaarheid van je onderneming sterk zal groeien op de autoweg.

Trailer reclame

Vrachtwagenbelettering is bij uitstek geschikt om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten; nergens anders dan in het dagelijkse verkeer kun je in zo’n korte tijd jezelf presenteren en zoveel mensen bereiken. Een trailer of een vrachtwagen van jouw huisstijl voorzien? Het team van TintTotaal helpt je verder. Alles voor de perfecte bakwagenbelettering. Bekijk hier meer op ons YouTube kanaal.

Reclame maken met een vrachtwagen

TintTotaal maakt voor het beletteren van trailers gebruik van hoogwaardige zelfklevende polymeer folies voor snijteksten en zelfklevend polymeer vinyl voorzien van beschermend glans- of matlaminaat bij full colour belettering voor een langdurige houdbaar- en kleurechtheid. Kijk hier voor prijzen van trailerbelettering. Echter kan het ook voorkomen dat je een tijdelijke bestickering nodig hebt.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Verkeersveiligheid en vrachtwagen reclame

Wist je dat een wet van kracht is die ‘Regulation 48’ wordt genoemd? Deze wet bepaalt dat alle voertuigen zwaarder dan 7,5 ton verplicht uitgerust moeten zijn met retroreflecterende contourmarkering. Deze verlichte omtrek van een trailer of vrachtwagen-combinatie moet de verkeersveiligheid ten goede komen. Bij een ontwerp is het goed om rekening te houden met de contourmarkering maar het kan ook gaaf zijn om in het ontwerp vlakken of vormen te integreren van reflecterende folies. TintTotaal gebruikt daarvoor reflecterende folies van 3M.

Folie voor trailer bestickeren

De folie als belettering biedt uitstekend zicht vanuit alle hoeken en reflecteert ’s avonds optimaal maar ook overdag. Het is niet gebruikelijk om teksten op een autobelettering uit te laten voeren in reflecterende folie. Dit zal namelijk niet altijd prettig te lezen zijn vanuit verschillende hoeken. Regulation 48 geeft ook instructies over de wijze van markeren. Aan de achterkant van de wagen moet de totale contour voorzien zijn van retroreflecterende contouren. Op de zijkant kan volstaan worden met de hoeken aan de bovenzijde en de lijn aan de onderzijde (over minstens 80% van de lengte). Ook de kleuren van de contourmarkering zijn in Regulation 48 vastgelegd: geel of rood op de achterzijde; geel of wit op de zijkant.

De voordelen van vrachtwagen reclame op een rijtje:

Waarom kiezen voor vrachtwagen reclame?
Check
Meer zichtbaarheid van het voertuig, rijdend en stilstaand
Check
Betere inschatting van de afstand en snelheid
Check
De Kans op zijdelingse ongevallen 37% lager
Check
Risico op kop-staart aanrijdingen 41% lager
Check
Meer optische opwaardering van het voertuig
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie vrachtwagen reclame

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl