Home / Project / Zhembrovskyy Ballet Dance Fitness

Zhembrovskyy Ballet Dance Fitness

Freeslogo’s en lichtreclame Zhembrovskyy

Voor het nieuwe, 2e filiaal van Zhembrovskyy dansschool hebben wij wanden, ramen en de balie voorzien van freesletters. Ook hebben wij een een dubbelzijdige haakse lichtbak geïnstalleerd. Zij zijn een ballet, dans en fitness school in het centrum van Amsterdam.

De freeslogo’s op de wanden en de balie zijn gefreest uit Dibond Butler Finish goud, een sandwichpaneel met een toplaag van stijlvol geborsteld aluminium. Het bestaat uit twee lagen aluminium met een harde, zwarte kunststof kern. Dit geeft het een unieke, industriële look.

De freeslogo’s op de ramen zijn gemaakt in Acrylox mat wit, een sterk, kleurecht en onderhoudsvrij product, waarmee eenvoudig de mooiste gevelreclames voor binnen en buiten gemaakt kunnen worden. Acrylox is leverbaar in verschillende diktes, in een breed scala van verschillende RAL-kleuren.

Onze lichtreclames worden op maat geproduceerd in elk gewenst formaat of in elke gewenste vorm. Ook bieden wij vele mogelijkheden qua uitlichting en opgelegde of uitgespaarde 3D effecten in het logo.

Ook interesse in freeslogo’s of lichtreclame? Wij kunnen je adviseren hierin van ontwerp tot montage. Neem gerust contact met ons op!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl