Home / Project / Tinttotaal Breidt Mogelijkheden Uit Met De Roland Lej 640f Flatbed Printer

Tinttotaal breidt mogelijkheden uit met de Roland LEJ 640F flatbed printer

Mooi nieuws zo vlak voor het einde van het jaar: Tinttotaal heeft door de aanschaf van een vlakbedprinter nu alles in huis om direct op plaat te printen. Met onze nieuwe Roland LEJ 640F flatbed printer kunnen wij full colour printen op zeer veel flexibele en harde ondergronden, van plexiglas tot steigerhout!

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Hoog kwaliteit materiaal
Vakkundige afwerking
15+ jaar ervaring

Dit biedt voor u als klant zeer veel creatieve mogelijkheden voor reclame uitingen maar ook voor interieur (re) styling: denk aan het direct laten bedrukken van tafel- en bureaubladen, deuren of plafond- of wandpanelen bijvoorbeeld, of die nou van kunststof, acryl, glas of hout zijn. En zelfs als er reliëf in zit, wat bijvoorbeeld niet kan met full colour bestickering.

De Roland LEJ 640F print CMYK, witte en transparante inkt op zowel flexibele als harde substraten tot een maximale dikte van 15 cm. Wij kunnen wit printen op diverse transparante of donkere substraten voor teksten en beelden die in het oog springen. De transparante inkt gebruiken wij om texturen en reliëfeffecten te creëren. Dankzij het grote printoppervlak van 160cm bij maximaal 330cm kunnen wij de Roland LEJ 640F voor een ruime waaier aan toepassingen gebruiken, waaronder verpakkingsprototypes, signalisatie en displays.

Toepassingen van de Roland LEJ 640F:

• Commerciële prints
• Verpakkingsproeven
• Signalisatie
• Interieurprints
• Fotoproducten
• Verkoopdisplays

Eigenschappen van de Roland LEJ 640F, vlakbedprinter voor plaatmateriaal met een dikte tot 15cm

Veelzijdigheid
De Roland LEJ 640F kan printen op diverse materialen: hard, flexibel en vellen. Voorbeelden zijn polyurethaan, polystyreen, polypropyleen, karton, aluminium panelen, golfkarton en acrylaat. Hij kan ook printen op vellen flexibel materiaal zoals zelfklevende vinyl, polycarbonaat, PET, polyethyleen en PVC-spandoek.

Grote UV-LED-lampen verhogen de productiviteit en verminderen de kosten
De Roland LEJ 640F beschikt over de allernieuwste UV-LED-lampen die speciaal werden ontworpen om ECO-UV-inkt van Roland uit te harden. Dit ultramodern systeem is veilig in gebruik en verbruikt weinig energie. De lampen hebben een levensduur van maximaal 10.000 uren en veranderen automatisch van plaats voor een optimale printkwaliteit in elke printmodus.

ECO-UV-inkt
De ECO-UV-inkt garandeert dekkende kleuren en een ruim kleurengamma. De inkt hardt onmiddellijk uit en dankzij zijn flexibiliteit breekt hij niet wanneer het materiaal wordt gebogen of uitgerekt.

Speciale inkten geven meerwaarde
De Roland LEJ 640F heeft met de toevoeging van witte en transparante inkt een grote troef ten opzichte van traditionele CMYK-printers. Met de goed dekkende witte inkt kunnen wij frisse, heldere teksten en beelden printen op een brede waaier aan gekleurde en doorschijnende substraten. De transparante inkt (gloss) kan op zijn beurt in verschillende lagen worden aangebracht om texturen en reliëfeffecten te creëren. De inkt kan ook gebruikt worden voor een opvallende glanzende of matte afwerking van uw prints.

Geavanceerde technologie
Een volautomatische ingebouwde sensor bepaalt voor elke taak de hoogte van de printkop. Dit zorgt ervoor dat de printkop nooit tegen het printmateriaal komt. Een hoogwaardige kwaliteit van maximaal 1440 x 1440dpi is gegarandeerd op substraten met een gewicht van max. 200kg.

Zie hier een filmpje (Engels) van de Roland LEJ 640F in actie:

Wilt u iets (laten) beprinten met onze nieuwe aanwinst? Neem dan contact met ons op!

Wat hebben we uitgevoerd uitgevoerd

Michiel van Tinttotaal

Jouw hulpmiddel op het gebied van visuele communicatie

TintTotaal is een Visueel Print & Montagebedrijf met specialistische kennis. Perfectie is onze standaard. Wij garanderen 100% het best haalbare resultaat tegen eerlijke prijzen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame materialen.

Interesse in een van onze oplossingen? Vraag vooral een vrijblijvende offerte aan en je hoort diezelfde week nog van ons. Praten over een samenwerking? Alles begint bij een kop koffie! Onze vakmensen denken graag met je mee!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl