Home / Project / Gold Chrome Wrap Jaguar F Type Voor Fhm

Gold chrome wrap Jaguar F-Type voor FHM

Voor een event van FHM magazine hebben wij een Jaguar F-Type een gold chrome wrap gegeven. Helemaal in Dubai stijl!

Promotionele gold chrome wrap

De wrap bleef helaas maar een dag zitten want het was een promotionele wrap voor de FHM500 Launchparty. De winnares die zich voor een jaar De Mooiste vrouw van Nederland mag noemen, Nochtli Peralta Alvarez, moest namelijk wel in stijl aankomen op het event. En volgens FHM behoort onze wrap tot De 10 tofste auto wraps die wij ooit gezien hebben! Toch leuk om te lezen.

Je ziet het steeds meer op straat: een auto met een full colour wrap of een wrap in een ludieke folie voor een reclamestunt. Car wrapping is kortweg het inpakken van een auto door middel van folie. Door het verwarmen van deze folie wordt het flexibel en kan het elke vorm aannemen die je maar wilt. Naast dat het een leuk en kleurrijk effect geeft op de weg, levert het ook nog voordelen op ten opzichte van het spuiten van een auto:
• makkelijk te gebruiken voor een tijdelijke actie
• het beschermt de autolak tegen winterse zoutinvloeden of steenslag
• vele opties in kleuren
• eenvoudig te voorzien van bedrukking
• over het algemeen goedkoper dan auto spuiten

Voor een promotionele wrap die korte tijd blijft zitten gebruiken we een folie met een zeer licht hechtende lijmlaag. Qua verwerking minder makkelijk dan een wrapfolie voor langer gebruik maar deze folie is uiteraard goedkoper en het verwijderen is makkelijker. Nog makkelijker dan verwacht want de wrap was er binnen een half uur weer af!

Maximaal opvallen tijdens een event

Een promotionele wrap is relatief snel aangebracht en uiteraard ligt de prijs lager dan een wrap voor langere termijn. Zo kun je zoals FHM deed een auto opvallend laten inpakken voor een max-impact entree op een event maar ook andere voertuigen behoren tot de mogelijkheden bij TintTotaal. Denk aan een Biro, boot of zelfs een helicopter! Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen neem gerust contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl