Home / Project / Nieuw Bij Tinttotaal Bedrukte Poefs

Nieuw bij Tinttotaal: bedrukte poefs

Nieuw in ons assortiment is de poef met full colour bedrukte hoes: uw eigen reclameboodschap op een poef. Dat zit lekker! Wij maakten er alvast 5 voor eigen gebruik en het staat superleuk in de studio.

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Hoog kwaliteit materiaal
Vakkundige afwerking
15+ jaar ervaring

De bedrukte poef: 3 voordelen in 1

Op een beurs, evenement of in uw wachtruimte, winkel of showroom komt u wel eens een zitje tekort. Deze poef met hoes is een leuk, handig en communicatief hebbeding. Het is bovendien meer dan een zitelement. Op deze kubus plaatst u uw publiciteit zoals boodschap, logo, slogan of nieuwe product(en) op een decoratieve manier in de kijker.

Veilig en comfortabel

Ook van een mooi zitje, mag u comfort verwachten. Onze zitkubussen bestaan voor 100% uit massieve comfortvulling van hoogwaardig PU-schuim. Voor de stof maken we gebruik van polyester. Deze leuke poefjes worden volledig rondom gestikt en zijn afgewerkt met een praktische ritssluiting. De poefs kunnen zowel digitaal gedrukt worden als met zeefdruk. Houdt u het graag veilig? Zowel voor de stof als voor de schuimvulling is een brandvertragende oplossing mogelijk.

Multifunctioneel

Deze lichte reclamekubus biedt tal van communicatieve mogelijkheden. Op de flanken kunt u zes verschillende boodschappen of afbeeldingen plaatsen, zowel in 1 kleur als in full colour.

Duurzaam

Een nieuwe beurs of actie? Vervang uw hoezen met een nieuwe cover en u bent er weer helemaal klaar voor. Wil u de huidige actie volgend jaar herhalen? Was uw hoesjes op 30 graden en de poefjes zijn weer ‘spic en span’.

Afmetingen en gewicht

Onze reclamekubussen hebben we in de afmetingen 40x40x40 en 50x50x50cm en wegen ± 1,5 kg. De versie met brandvertragende schuimvulling weegt ± 2,9 kg.

Waarom de cubica-poef uw communicatieboodschap versterkt:

– leuk en origineel zitelement
– zeer grote zichtbaarheid
– uw boodschap op zes zijden
– wasbare en wisselbare hoezen

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat hebben we uitgevoerd uitgevoerd

Michiel van Tinttotaal

Jouw hulpmiddel op het gebied van visuele communicatie

TintTotaal is een Visueel Print & Montagebedrijf met specialistische kennis. Perfectie is onze standaard. Wij garanderen 100% het best haalbare resultaat tegen eerlijke prijzen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame materialen.

Interesse in een van onze oplossingen? Vraag vooral een vrijblijvende offerte aan en je hoort diezelfde week nog van ons. Praten over een samenwerking? Alles begint bij een kop koffie! Onze vakmensen denken graag met je mee!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl