Home / Project / Bestickerde Aanhangwagen Voor Palm En Meer

Bestickerde aanhangwagen voor Palm en Meer

Voor leverancier van palmen en andere plantsoorten, Palm en meer heeft TintTotaal in Amsterdam een bestickerde aanhangwagen uitgevoerd. Het gehele proces heeft volledig binnenshuis afgespeeld van het prachtige design, en de productie tot het bestickeren van de aanhangwagen.

Het proces

Uiteindelijk is er gekozen voor een full colour bestickering. In het ontwerp van grafisch ontwerper Masha  zijn verschillende palmsoorten te zien en natuurlijk het logo. Dit logo is ook nog eens volledig herontworpen aan de hand van de huisstijl. De full colour op de bestickerde aanhangwagen is afgewerkt met een matte laminaat. Dit laminaat zorgt voor een prachtige afwerking, maar zorgt daarnaast ook voor bescherming tegen krassen. 

Speciale drukmethode bij TintTotaal

Een groot voordeel van onze drukmethode is dat wij duurzame Eco Solvent printers gebruiken. Dit zijn milieubewuste inkten met een (zeer) groot kleurbereik. De kleuren zijn helderder en scherper dan die van LED-UV printers, waardoor full-color printen in hoge resolutie mogelijk zijn. De PVC-vrije folies worden in verschillende kwaliteiten geproduceerd en zijn daardoor inzetbaar voor alle denkbare toepassingen, van zelfklevende folies tot magnetische folies. TintTotaal biedt PVC-vrije folies aan van merken als: 3M, Orajet, Oracal en Prime, die geschikt zijn voor alle denkbare druktechnieken.

Waarom je voor TintTotaal moet kiezen

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd.

Wij kunnen het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering, binnenshuis uitvoeren. Mede daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. 

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Palm en meer

Design palm en meer

Bestickering

aanhanger bestickering

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl