Home / Project / Innocent Drinks

Innocent drinks

Innocent is al jaren een begrip voor smoothies in Europa. De smoothies van Innocent bestaan uit hele geplette vruchten en sappen.

Het verhaal achter Innocent Drinks

Ze zijn in 1999 in London een bedrijfje begonnen nadat zij op een muziekfestival hun eigen smoothies hadden verkocht. Het is een heel leuk verhaal, de jongens achter Innocent hadden tijdens het festival een groot bord gehangen met daarop de vraag: ‘moeten wij onze baan opzeggen om deze smoothies te gaan verkopen’? In twee grote vuilnisbakken met daarop geplakt ”Ja” en ”Nee” konden bezoekers stemmen nadat ze geproefd hadden. Aan het einde van het weekend was de Ja vuilnisbak zo vol dat zij ook daadwerkelijk ontslag hebben genomen en Innocent drinks begonnen zijn.

Innocent Drinks naar Nederland

In 2004 werd de eerste Innocent smoothie verkocht in Nederland; bij de Bijenkorf. Tegenwoordig zijn hun drankjes te vinden bij Albert Heijn, Plus en Jumbo supermarkten.

Kortom inmiddels dus een groot begrip in Europa en wij zijn ook erg tevreden dat wij een bedrijf als Innocent kunnen helpen met onder andere het wrappen van hun wagenpark.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl